Panama - Irlanda de Nord: Vedem din nou un meci inchis, caracteristic nord-irlandezilor?

Miercuri dimineata, de la ora 04:00, pe “Estadio Rommell Fernandez” are loc disputa dintre Panama si Irlanda de Nord, un duel ce face parte din seria de partide de pregatire, pe care gazdele le vor juca inaintea debutului la Campionatul Mondial de Fotbal.

Panama este favorita din nou la castigarea unui meci disputat pe teren propriu, Panama City fiind un oras obisnuit sa aduca multa lume la stadion si astfel, are sanse de a demonstra forma buna inregistrata. De asemenea, in ultimul an si jumatate, de meciuri jucate in postura de echipa gazda, a venit la pachet cu un singur esec suferit de Panama si atunci intr-un meci impotriva celor de la Honduras, disputat in urma cu un an si jumatate. De atunci au mai urmat o serie de opt cofruntari, parte in care ofensiva si-a spus mereu cuvantul marcand cel putin un gol in fata unor nationale cu pretentii, precum SUA sau Costa Rica, iar asta a adus sase victorii si alte doua rezultate de egalitate.

Irlanda de Nord si-a ratat complet campania, dar era de asteptat cand ai drept adversara principala Germania, nationala care s-a calificat fara sa piarda vreun punct. De asemnenea, nord-irlandezii au pierdut calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal dupa ce au disputat barajul cu Elvetia, pierdut cu 0-1, dupa un penalty intens contestat. De atunci au mai trecut luni bune, iar in singurul meci disputat de Irlanda de Nord in aceasta perioada, s-a impus cu 2-1 in fata Coreei de Sud, o alta echipa ce va participa la turneul final din Rusia. Pe de alta parte, de data asta urmeaza sa joace in deplasare, iar asta nu este deloc in avantajul ei, avand probleme reale in fata unor echipe cu putin peste limita celor mai slabe.

Diferenta nu este atat de mare, iar daca mizam pe faptul ca ritmul jocului o sa fie impus de catre oaspeti, ce au inclinatie mai mare spre a se apara, merg din nou pe un meci cu goluri putine, caracteristic nord-irladezilor si nu exclud varianta in care este un meci ce s-ar putea termina cu 0-0.

Pronosticuri PAOK - Chelsea