Mexic - Tara Galilor: Aztecii se pregatesc intens de Campionatul Mondial de Fotbal

Marti dimineata, 29 mai, 2018, de la ora 04:00, pe “Rose Bowl” din Pasadena, MExic si Tara Galilor se vor duela in cadrul unui meci amical, ce are in vedere pregatirea mexicanilor pentru debutul Campionatului Mondial de Fotbal.

Mexic incearca sa gaseasca cea mai buna formula pentru a ataca calificarea din Grupa F, unde va concura alaturi de selectionate precum Germania, Suedia si Coreea de Sud. Aztecii au dat un randament bun, iar sub comanda lui Juan Carlos Osorio au incheiat calificarile pe primul loc, cu cinci puncte peste Costa Rica, o alta selectionata calificata si ea la turneul final. Pe de alta parte, in cele trei partide de pregatire, disputate in 2018, Mexic a castigat cu 1-0 in fata Bosniei si 3-0 cu Islanda, insa, si-a aratat limitele si a pierdut cu Croatia, intr-un joc care s-a incheiat 0-1.

Tara Galilor are timp inca patru ani sa faca o analiza asupra situatiei si a ce nu a mers in calificari, ea ratand calificarea la turneul final din Rusia. Preluata din acest an de Ryan Giggs, selectionata “dragonilor” a disputat doua meciuri de pregatire, la Cupa Chinei, partide care s-au terminat cu o victorie si o infragere. Galezii au dispus cu 6-0 de modesta nationala a Chinei, insa, in momentul cand stacheta s-a ridicat si adversarul ei a fost unul ce va participa la Campionatul Mondial de Fotbal, s-a recunoscut invinsa. Tara Galilor a fost invinsa cu 1-0 de Uruguay, cele doua meciuri disputandu-se spre finalul lunii martie.

Deja de doua ori adversare, cel mai recent duel dateaza din mai 2012, atunci cand Mexic se impunea cu 2-0, aratandu-si clasa fata de galezi. La fel cred ca vor sta lucrurile si in acest meci, “aztecii” avand increderea care le trebuie pentru a repeta acel joc si a terinat neivinsi. De asemenea, agentiile de pariuri ofera mai mare incredere echipei lui Osorio, galezii fiind considerati outsideri si fara Gareth Bale, invoit dupa ce a castigat Champions League cu Real Madrid, nationala lui Giggs sa fie un partener modest de antrenament si nimic mai mult.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg