Italia - Arabia Saudita: Este primul meci al gazdelor cu Mancini pe banca

Luni este ziua in care Italia incepe campania pentru urmatoarele turnee finale, ea fiind echipa care rateaza Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, dar poate sa fie un partener de la care Arabia Saudita are ce invata. Meciul se joaca in Elvetia, la St. Gallen, pe “Kybunpark”, de la ora 21:45.
Balotelli

Italia a ratat calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal, iar asta a facut federatia “Azzurri” sa-l instaleze la carma echipei pe Roberto Mancini, tehnicianul fiind la primul sau meci in aceasta calitate. Conform presei de profil, acesta urmand sa joace o formula 4-3-3, in care sunt sanse sa-l vedem drept atacant central pe Mario Balotelli. De asemenea, italienii vor juca destul de ofensiv, pentru ca principalul lor obiectiv este acela de a pregati urmatorul turneu final si asta este prima ocazia. Spre sfarsitul lunii martie, Italia, cu Luigi DiBiagio interimar, a disputat doua meciuri de pregatire din care a iesit sifonata, pierzand cu Argentina, scor 0-2, iar apoi a remizat la 1 cu Anglia.

Italia: Donnarumma; Zappacosta, Bonucci, Romagnoli, Criscito; Florenzi, Jorginho, Cristante/Pellegrini; Verdi/Politano, Balotelli, Insigne

Arabia Saudita s-a calificat la Campionatul Mondial de Fotbal de aproape un an, timp in care a fost extrem de activa in disputele de pregatire sau in Cupa Golfului, jucand foarte multe meciuri de pregatire. Totusi, apogeul se pare ca l-a atins, reusind in ultimele doua dispute sa incheie pozitiv, ceea ce ii ofera speranta ca poate face surpriza in meciul de deschidere al turneului din vara, avand ca adversara echipa gazda, Rusia. Asiaticii au reusit in prima umatate a acestei luni sa treaca de Algeria, scor 2-0, apoi de Grecia, nationala pe care au invins-o cu acelasi scor, insa, jumatate din lot a fost schimbat.

Cu siguranta Italia este echipa mai buna, iar acest lucru trebuie sa se vada pe tabela. “In foame” de rezultate, selectionata lui Roberto Mancini ma astept sa faca diferenta inca din prima repriza. Pe de alta parte, sauditii au probleme mari cand joaca in fata unei echipe cu pretentii din Europa, acest lucur s-a putut observa in infrangerile la scor cu Portugalia si Belgia. Una peste alta, ma astept sa asistam la o victorie a italienilor inca de la pauza.

Pont Pariuri România - Serbia