Franta - Irlanda: Francezii sunt cu o clasa peste "armata verde"

National Frantei isi pregateste debutul la Campionatul Mondial de Fotbal, iar luni seara, de la ora 22:00, pe “Stade de France” primeste vizita celor de la IRlanda, intr-un meci amical.
Franta

Franta este favorita certa pentru aceasta confruntare, selectionata antrenata de Didier deschamps are ca obiectiv atingerea cel putin a finalei Campionatul Mondial de Fotbal, competitie unde va avea o Grupa C usoara, alaturi de Danemarca, Peru si Australia. De asemenea, calificata inca de mult timp la turneul final, Franta a mai disputat doua meciuri amicale la finalul lunii martie, cand a pierdut cu Columbia, 2-3, tot intr-o confruntare de pe teren propriu, iar apoi si-a luat revansa in disputa cu Rusia, nationala pe care a invins-o cu 3-1.

Toata lumea stie calitatea jucatorilor francezi si pe ce echipa se bazeaza, suntem convinsi ca isi doresc sa castige inaintea debutului la Campionatul Mondial de Fotbal, a spus mijlocasul irlandez Alan Browne, citat de bbc.com

In tabara cealalta, Irlanda vine pe “Stade France” ca victima sigura, dupa ce a pirdut calificarea la baraj, 1-5 cu Danemarca, aceasta a mai disputat un meci de pregatire. Neavand jucatori ce pot face oricand diferenta, selectionata antrenata de Martin O’Neill a avut probleme reale si impotriva Turciei, in fata careia a suferit o noua infrangere, 0-1, tot intr-un meci jucat pe teren strain. De asemenea, Irlanda in ultimele cinci deplasari, disputate in decurs de aproape un an, a castigat o singura data si atunci a fost in grupele preliminare, intr-un 1-0 cu Tara Galilor.

Obisnuit sa fie un derby la rugby, Franta – Irlanda pare acum un meci dezechilibrat, tocmai din acest motiv ma astept sa vad cum nationala gazda va incerca sa preia initiativa inca de la pauza. De asemenea, obietivul lui Deschamps este acela de a castigat, dar pe de alta parte vrea sa-si testeze jucatorii inaintea debutului la competitie ce sta sa inceapa. Una peste alta, consider ca lotul francezilor este cu mult peste potentialul maxim pe care Irlanda il poate da, astfel, sa vedem victoria gazdelor inca de la pauza.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc