Austria - Rusia: Gazdele n-au luat gol in disputele cu est-europenii

Miercuri seara, de la ora 21:45, pe “Stadion Tivoli” din Innsbruck, nationala Austriei o va infrunta pe gazda Campionatului Mondial de Fotbal din acest an, Rusia, intr-un meci de pregatire.
Austria

Austria pleaca din nou cu prima sansa, intr-un duel pe care il disputa in calitate de echipa gazda, ceea ce nu este deloc discutabil, reusind ca in aceasta postura sa-si arate suprematia, fiind neinvinsa inca  de la finalul lui 2016. De asemenea, nationala antrenata acum de Franco Foda, traverseaza un moment foarte bun, castigand tot ce se poate in mandatul neamtului venit in locul lui Koller, tehnician ce a ratat prezenta la turneul final din aceasta vara. Astfel, dupa trei meciuri de pregatire, in mandatul lui Foda, Austria a reusit sa se ridice la nivelul unei nationale cu mari pretentii, invingand-o cu 2-1 pe Uruguay, apoi cu 3-0 pe Slovenia si cu 4-0 pe Luxemburg, ultimele doua confruntari reprezentand meciuri avute in acest an.

De partea cealalta, Rusia se pregateste de debutul la Campionatul Mondial de Fotbal, unde, in calitate de tara organizatoare, va deschide cu un meci impotriva Arabiei Saudite. De astfel, neparticipand la calificarile europene tocmei din aceasta cauza, forul est-europenilor a pus la bataie bani grei pentru ca Rusia sa joace cu  echipe precum Argentina, Spania, Brazilia si Franta, aratand ca ramane o echipa din linia a doua. In toate aceste meciuri, ce reprezinta ultimele patru meciuri de pregatire, aceasta a otinut un egal, cu ibericii, restul de trei meciuri fiind pierdute lejer. Ultimele doua dispute au venit la finalul lunii martie, Rusia pierzand atunci cu 0-3 in fata Braziliei si 1-3 cu Franta.

Cele doua nationale nu sunt deloc straine, in cele trei meciuri directe disputate, Austria a reusit sa incheie mereu fara sa primeasca gol, castigand cu 1-0 de doua ori. De asemenea, Rusia este recunoscuta pentru faptul ca rar face spectacol si ea sa fie in centrul atentiei, ultimul meci castigat, marcandu-se cel putin trei goluri, a fost cel de acum sapte luni, 4-2 impotriva Coreei de Sud. una peste alta, cred ca si de aceasta data se va pune mult accent pe defensiva, iar cel mai probabi, prima repriza sa fie una echilibrata.

Pronosticuri Leicester - Wolves