Argentina - Haiti: Messi&Co. au cale libera spre a face spectacol

Miercuri noaptea, de la ora 02:00, Argentina va juca cu Haiti, intr-un meci test, ce are in vedere pregatirea gazdelor pentru Campionatul Mondial de Fotbal, unde urmeaza sa joace alaturi de echipe precum Croatia, Islanda si Nigeria, in Grupa D.

Argentina s-a calificat cu probleme la Campionatul Mondial de Fotbal, fiind la un punct de locul ocupat de echipa imediat din afara primelor cinci si asta trebuie sa-i puna un mare semn de intrebare lui Jorge Sampaoli, inaintea debutului la Campionatul Mondial de Fotbal. Dupa selectia facuta, “pumele” au cel mai bun atac de la turneul final sau cel putin asta reiese, unde, putem sa-i vedem pe jucatori precum Messi, Higuain, Aguero si Paulo Dybala, toti acesti jucatori fiind campioni cu echipele de club, din Spania, italia si Anglia. De asemenea, conform presei de profil din sportul argentinian, cel mai probabil vor fi rulati toti jucatorii.

Haiti este una dintre cele mai slabe nationale de pe manapamond, cu o valoare estimativa de 2,75 milioane de euro. Aflata pe locul 108 in ierarhia FIFA, aceasta nu isi poate trece in palmares victorii celebre, cea mai recenta venind in urma cu aproximativ o jumatate de an, intr-un 1-0 impotriva Emiratelor Arabe United. De asemenea, pe acolo se invarte nivelul acesteia, cu echipe precum Suriname, Nicaragua, formatii nationale la fel de slabe. Pe de alta parte, nimeni nu se asteapta ca Marc Collat si elevii sai, sa conteze in disputa de miercuri dimineata, deoarece si cotele afisate de agentiile de pariuri reflecta foarte bine diferenta de valoare. Mai mult decat atat, Haiti mai are la activ doua meciuri amicale, cu Argentina, dispute ce s-au terminat mereu cu patru goluri primite.

Este de asteptat ca Argentina sa iasa in relief, sa-si doreasca sa umileasca o nationala atat de slaba si astfel, sa obtina increderea de care are nevoie pentru a-si intari moralul inaintea debutului la Campionatul Mondial de Fotbal. Este foarte important ca “pumele” sa castige la scor, sa-si faca jocul propus, chiar si in fata unei nationale din afara primelor 100. Una peste alta, scorul ma astept sa fie identic cu diferenta de valoare, iar Messi&Co. sa castige marcand cel putin cate doua goluri in fiecare repriza.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg