Meciul zilei: Viitorul vs FCSB

Ultimul joc al acestei zile de weekend din etapa cu numărul 6 din Liga 1 este cel dintre Viitorul și FCSB, partidă ce se va disputa de la ora 21:00 pe stadionul din Ovidiu. Cele două formații au realizat întotdeauna partide spectaculoase cu multe faze de poartă și mult dramatism în nenumărate rânduri, fiind pregătite să realizeze același gen de joc, fanii având posibilitatea să îi urmărească la treabă pe favoriți în exclusivitate pe DigiSport 1.
viitorul fcsb

Viitorul Constanța, tânara echipă a lui Gică Hagi, primește vizita vicecampioanei României la malul mării, fiind convinsă că dacă va avea atitudinea necesară și bineînțeles șansă, va putea scoate un rezultat important în această seară. Constănțenii au trecut prin multe schimbări în această vară din punct de vedere al lotului, punându-și până în acest moment amprenta destul de evident asupra clubului. Viitorul se află pe locul 6 cu doar 7 puncte obținute până în acest moment, iar șansele acesteia pentru a realiza lucruri importante în acest sezon sunt destul de mici. Tinerii lui Hagi după o perioadă în care au arătat destul de slab pe alocuri în partidele anterioare, a reușit etapa trecută să spargă gheața și să bifeze un nou succes, în fața  celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, fiind un succes care le poate da moral excelent fotbaliștilor tineri pentru super duelul contra FCSB-ului.

FCSB-ul lui Nicolae Dică vine la Constanța cu gândul să se păstreze în continuare cu șanse reale la câștigarea titlului și după această etapă, ne fiind chiar atât de important în acest moment dacă stăm să analizăm puțin situația echipei. Roș-albaștrii au susținut prin vocea patronului că obiectivul principal este calificarea în grupele UEL, performanță ce îi este aproape furată de către un alt club european care s-a dovedit mult mai atent la detalii în jocul de joia trecută. FCSB a pierdut prima manșă din play-off-ul UEL la Viena în fața Rapid-ului scor 3-1, și este nevoită să dea totul pentru calificarea în returul de la București. Situația din campionat este roz pentru clubul lui Dică care merge ceas, având posibilitatea de această dată ca turațiile să nu fie chiar atât de ridicate față de altă dată, mai ales că toată atenția cu siguranță se va situa pe jocul de joi.

Meciul din Europa League este un factor determinant pentru a susține un rezultat pozitiv pentru clubul constănțean care poate profita de faptul că FCSB-ul va fi mai mult concentrată pe returul cu Rapid Viena decât pe jocul din această seară. Voi miza astfel pe un gol marcat de echipa lui Gică Hagi și implicit pe un rezultat pozitiv obținut de tinerii de la Viitorul.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș