Meciul zilei: Valencia vs Atletico Madrid

În acest sfârșit de săptămână avem un nou start de campionat, de această dată venind rândul celui din Spania să își deschidă porțile, oferind publicului în această zi de luni ultimele două jocuri care cu siguranță vor crea un spectacol frumos. Unul dintre acestea este cel dintre Valencia și Atletico Madrid, duel programat de la ora 21:00 pe Estadio de Mestalla. Îi vom vedea la treabă din nou pe madrileni după succesul din supercupa Spaniei, în timp ce liliecii promit un debut perfect fanilor.
valencia atletico

Valencia, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la câștigarea jocului, fiind într-un fel dezavantajată de faptul că echipa cu care se va duela în această seară se prezintă ceva mai bun din punct de vedere valoric, dar aceasta este pregătită să treacă peste acest element, mai ales că bookmakerii nu au adăugat o cotă prea dezechilibrată. Formația condusă de la margine de Marcelinho a reușit sezonul trecut să se claseze pe ultimul loc de UCL, fiind dornică să reînceapă bătălia europeană contra granzilor, dar până la acest lucru, vor avea un test extrem de serios contra madrilenilor. Liliecii nu au avut o vară extrem de liniștită, deși situația de la club este una excelentă, majoritatea problemelor fiind bazate pe lot și pe omogenizarea acestuia, dorindu-se din partea conducerii o schimbare a echipei în câteva luni. Pentru aceasta au fost aduși Gameiro, Diakhaby și Kondogbia, încercând pe cât se poate să o readucă pe Valencia în lupta la titlu după mult timp, deși va fi extrem de greu de sudat un lot într-un timp atât de scurt, șansa contând foarte mult în asemenea momente.

Atletico Madrid se deplasează pe Mestalla unde va simți pe deplin atmosfera incredibilă din tribune, dar acest lucru nu o afectează în a fi favorita caselor de pariuri la victorie, lucru relativ normal pentru un club de o asemenea anvergură în La Liga. Los Indios debutează astfel în prima partidă din noul sezon. Cholo Simeone este pregătit să aibă un start excelent alături de formația pe care o pregătește de o lungă perioadă de timp, și are încredere în băieții săi că pot izbuti o victorie în acest joc de mare importanță la nivel european. Poate cell ma important aspect pentru madrileni este cucerirea Supercupei Europei în detrimentul rivalei din oraș, Real Madrid, scor 4-2 la Tallinn, oferindu-le acestora un moral excelent înaintea deplasării pe terenul liliecilor. Lemar este cea mai importantă achiziție a madrilenilor, alături de Rodri și Kalinic care vin să o ajute pe Atletico să realizeze lucruri frumoase și în acest an. Gameiro și Jota au părăsit vasul condus de Cholo Simeone, dar antrenorul argentinian este convins că lotul pe care îl are la dispoziție este suficient pentru a triumfa măcar într-o competiție în acest sezon.

Cele două formații se vor lupta pentru toate cele trei puncte în această seară pe Mestalla, dar nu mai cea care va reuși să ofere un fotbal total din toate punctele de vedere va dobândi și bucuria succesului. Din păcate pentru ambele, fiind primul joc, iar lucrurile în continuare nu sunt așezate nici măcar pentru Atletico, vom asista la un rezultat de egalitate, cu ambele având mari șanse să marcheze ce-i drept, dar de altfel terminându-se chiar cu un scor corect de 1-1.

Pronosticuri Levante - Sevilla