Meciul zilei: Real Madrid vs Atletico Madrid

Una dintre cele mai așteptate finale ale anului se va disputa în această zi de miercuri de la ora 22:00. Este vorba de finala Supercupei Europei care va alinia la centru câștigătoarele celor două trofee europene, UEFA Champions League și Europa League. Real Madrid și respectiv Atletico Madrid se vor lupta de la egal la egal în această finală ce sa va disputa la Tallinn în Estonia, partidă ce va fi transmisă în întreaga lume datorită importanței ei la nivel mondial și european.
real madrid atletico

Real Madrid este pregătită să debuteze în primul joc din acest nou început, și își dorește cu mare îndârjire să câștige încă un trofeu european pe care să îl așeze în vitrina clubului. Madrilenii au trecut prin câteva schimbări destul de importante în această vară odată cu terminarea Campionatului Mondial. Președintele clubului, Florentino Perez, nu a stat cu mâinile în sân și după încetarea contractului cu Zinedine Zidane, acesta l-a adus pe fostul selecționer al Spaniei, Julen Lopetegui, pentru a menține Realul pe linia campionilor. Acesta a realizat lucruri importante la echipele de club pe unde a trecut, iar pasul acesta se anunță cel mai mare din carieră și este pregătit să câștige trofee alături de Los Blancos. Vinicius Junior, Thibaut Courtouis sau Odriozola sunt transferurile de marcă de la clubul madrilen care speră să fie de bun augur pentru viitorul echipei. Poate cea mai importantă plecare din această perioadă de transferuri din ultimii câțiva ani este cea a lui Cristiano Ronaldo la Juventus, portughezul lăsând Real Madridul după 9 ani de activitate în care a doborât toate recordurile posibile. Jucătorii rămași la club sunt pregătiți să ducă lupta mai departe, mai ales că omogenitatea se păstrează și anul acesta pentru albi care vor profita la maximum de acest lucru.

Atletico Madrid este pregătită să își treacă încă un trofeu european în lista celor dobândite până acum, dar pentru aceasta are nevoie să realizeze un joc perfect contra rivalei din oraș. Los Indios debutează astfel în prima partidă din noul sezon, meci care îi poate înmâna la final Supercupa Europei, trofeu la care râvnește orice fotbalist. Cholo Simeone este pregătit să aibă un start excelent alături de formația pe care o pregătește de o lungă perioadă de timp, și are încredere în băieții săi că pot izbuti o victorie în acest joc de mare importanță la nivel european. Atletico Madrid a încheiat cum nu se putea mai bine sezonul trecut de UEL, câștigând trofeul în fața celor de la Marseille. Lucrurile nu prea s-au schimbat în această vară, majoritatea lotului de fotbaliști venind din vacanță mai repede sau mai târziu într-o creștere de formă sau cel puțin din punct de vedere calitativ după Mondialul din Rusia în care cea mai mare parte a avut jocuri importante, mai ales Griezmann sau Vrsjaliko care s-au evidențiat până în ultimul act. Lemar este cea mai importantă achiziție a madrilenilor, alături de Rodri și Kalinic care vin să o ajute pe Atletico să realizeze lucruri frumoase și în acest an. Gameiro și Jota au părăsit vasul condus de Cholo Simeone, dar antrenorul argentinian este convins că lotul pe care îl are la dispoziție este suficient pentru a triumfa măcar într-o competiție în acest sezon.

Vom avea parte de o finală extrem de încrâncenată deoarece se vor afla pe teren două formații rivale ale fotbalului spaniol, dar mai ales când vine vorba de un joc european, acest duel atinge cote fantastice. Ambele își doresc să câștige trofeul mult visat, dar cea care va practica un fotbal complet va reuși în final să îl ridice deasupra capului, fiind astfel extrem de greu de anticipat dacă stăm să ne gândim la faptul că este primul joc oficial, singurele partide disputate până acum fiind cele la International Champions Cup unde antrenorii celor două echipe au avut în principal scopul de a selecta tineri din propriile pepiniere și a-i promova într-un astfel de context destul de favorabil progresului fotbalului de juniori. Cred totuși că Realul are o șansă în plus la câștigarea trofeului, având mari șanse să vedem totuși prelungiri deoarece ambele pot înscrie în această seară, și astfel Supercupa Europei să se decidă la penaltiuri oferind publicului estonian un adevărat spectacol.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș