Meciul zilei - Udinese - Fiorentina - Raul Dezmirean


Ambele echipe traverseaza un sezon sub asteptari

Cu incepere de la ora 16:00, Udinese primeste vizita Fiorentinei intr-un meci care va conta pentru etapa cu numarul 27 din Serie A. Meciul se va disputa pe „Stadio Friuli”.

 

UdineseUdinese este pe locul 11 in Serie A, cu 33 puncte dupa 26 etape, la doar 2 puncte in spatele Fiorentinei. Echipa nu mai are sansa sa prinda un loc de Europa League pentru sezonul urmator, drept urmare vor juca mai relaxati si nu vor avea presiune. Totusi, un loc cat mai sus in clasament ar asigura mai multi bani pentru club. In ultimele 3 meciuri echipa nu trece printr-o perioada buna, avand 3 infrangeri la rand cu Torino, AS Roma si Sampdoria. Aceste echipe sunt cu putin peste nivelul lui Udinese si acest lucru s-a vazut la rezultatul final. In ultimele 6 meciuri oficiale pe „Stadio Friuli”, Udinese a pierdut o singura data. Trebuie mentionat faptul ca Danilo si Larsen nu vor juca in acest meci, iar Behrami este incert.

FiorentinaFiorentina este pe locul 10 in campionat, dar sansele ca echipa sa prinda un loc de Europa League la finalul sezonului sunt infime, mai ales ca jocul echipei este dezastruos. Spun acest lucru deoarece nu se compara cu evolutia din ultimele sezoane, chiar daca la echipa sunt cativa jucatori care ar putea face diferenta. In meciurile din deplasare, Fiorentina a castigat 16 puncte dupa 13 meciuri, avand un golaveraj cu plus 2, 17-15. In ultima etapa din Serie A, Fiorentina a castigat cu 1-0 pe propriul teren impotriva lui Chievo, iar golul victoriei a fost marcat de Biraghi. Singurul absent din tabara lui „Pioli” este Fascinelli.

Consider ca ambele echipe sunt intr-o forma slaba, chiar daca Fiorentina a castigat ultima etapa de pe propriul teren. Ultimele 8 meciuri dintre cele 2 echipe s-au incheiat cu cel putin 3 goluri pe tabela, dar acest lucru nu ma face sa cred ca in momentul de fata echipele pot face spectacol pe gazon. Fiorentina a marcat mai mult de 1 gol intr-un singur meci din ultimele 9 deplasari, fapt care arata „neputinta” echipei din acest sezon. De asemenea, Udinese a primit intr-un singur meci din Serie A mai mult de un gol acasa in ultimele 8 intalniri, iar acest lucru s-a intamplat cu Roma in minutul 90.

Pronostic principal: Fiorentina marcheaza sub 1.5 goluri

Cota 1.56 la Unibet

Pronostic cota mare: Egalitate

Cota 3.20 la Unibet

Cote online pentru meciul Udinese – Fiorentina