Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pont Personalizat - Argentina - Arabia Saudită - Claudiu Hood

Urmărim cu interes evenimentul Argentina - Arabia Saudită, cu start la ora 12:00. Vă recomand o cotă 1.89, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Pariază Acum sau Profită Live!
Pont Personalizat
November 22,2022
12:00

Creare Pariu – Argentina – Arabia Saudită – Unibet


Bonusul acordat de către Unibet este de 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON la prima depunere +222 Rotiri Gratuite la sloturile EGT + un Pariu Gratuit cu funcția Creare Pariu de 22 RON

Promoția este valabilă în perioada 21 Noiembrie 2022 – 9 Ianuarie 2023.

1) Esti eligibil pentru bonus dacă:

– Nu ai un cont deschis la Unibet.
– Ai cel puțin 18 ani.
– Reședința ta este in România.
– Prima ta depunere este de minim 25 RON.


CUNOȘTI BONUSUL – ÎNSCRIE-TE – PLASEAZĂ – CÂȘTIGĂ


O cotă 1.89 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Argentina – Arabia Saudită – Creare Pariu – 22/11/2022.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie argentinienilor este cotată cu 1.21, egalul este cotat cu 8.50 și o potențială victorie a arabilor este cotată cu 17.50 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Unibet.


E momentul perfect să încerci îmbunătățirile aduse funcției ”Creare pariu”. Acum ai mult mai multe opțiuni și posilități să-ți conturezi pariul ideal.

A fost mărit simțitor numărul tipurilor de pariuri prezente în tabul ”Creare pariu”. Acum poți să-ți pui la încercare cunoștiințele tale solide din sportul preferat și să concepi selecții cu adevărat inovative.

Noi tipuri de pariuri adăugate
–    Cote pe rezultatul la pauză
–    Cote pe Interval
–    Cote pe cartonașe privind jucătorii
–    Cote pe statistici privind jucătorii
–    Cote pe aspecte ce țin de statistica meciului
–    Cote pe aspecte ce țin de statistica unei anumite echipe

Include câte selecții dorești
Cu noile îmbunătățiri aduse funcției ”Creare pariu”, ai posibilitatea să adaugi pe tichet selecții din mai multe meciuri diferite. Până acum, aceste pariuri erau acceptate, dar doar de la un singur eveniment. Acum poți să te bucuri de opțiuni generoase pentru 12 meciuri diferite în același pariu meșteșugit de tine.Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓


  


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 12:00!


Un nou pariu personalizat utilizând rubrica Unibet – Creare Pariu! 

Argentina are capacitatea să înscrie în ambele reprize și cota se duce spre 2 însă am optat pe un pariu personalizat – Argentina înscrie minim 2 goluri în meci și nu ne interesează când le înscrie și Messi execută minim două șuturi pe poartă în meci, un bilet în opinia mea cu șanse mari de reușită din nou!

Argentina este una din candidatele la câștigarea trofeului, argentinienii fiind capabili să înscrie goluri multiple la acest turneu final și mă aștept în această grupă să înscrie de ce nu 10 goluri minim!

Arabia Saudită cu 2 victorii obținute în urma ultimelor 9 jocuri disputate.

Argentina vine după 4 victorii obținute unde au marcat 14 goluri.

3 celor din Jamaica, 3 celor din Honduras, 5 celor din Estonia si acel 0-3 cu Italia de vis pentru sud americani.

În Noiembrie 2012 remizau 0-0 într-o întâlnire directă, de data aceasta mă aștept la minim 2 goluri marcate, minim 1 per repriză în mod normal, mergem însă pe pronosticurile menționate mai sus!

Un Pont Personalizat care ne poate fi cu folos și de data aceasta dragi prieteni, urmăritori!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.
În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți!

Cotă 1.89 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet.


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Avem bucuria să îți prezentăm și BETSHARE, funcția care îți permite să personalizezi și să distribui biletul tău la pariuri pe conturile de Social Media. Mondialul e momentul ideal să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare!

Cum funcționează?

  • În primul rând, trebuie să plasezi un pariu pe orice sport
  • Apoi accesezi secțiunea ”Istoric pariuri”, unde vei regăsi biletele tale, plus iconița BETSHARE pe care trebuie să apeși
  • Astfel vei avea posibilitatea să îți personalizezi biletul tău la pariuri cu diverse fundaluri, tematici, texte și emoji-uri.
  • După ce ți-ai stilizat biletul, apasă butonul SHARE pentru a salva imaginea în galeria foto, sau pur și simplu poți să o postezi direct pe Facebook, Instagram, Twitter sau WhatsApp.
  • Nu uita să ne dai tag nouă și prietenilor tăi, pentru a-i provoca!

 – U and Unibet – Claudiu Hood  –


Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe