Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pont Personalizat - Turcia - Cehia - Claudiu Hood

Urmărim cu interes evenimentul Turcia - Cehia, cu start la ora 19:00. Vă recomand o cotă 1.65, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Pariază Acum sau Profită Live!
Credit pentru Getty Images
Meciul zilei din fotbal
November 19,2022
7 PM

Creare Pariu – Turcia – Cehia – Unibet


Bonusul acordat este de 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON la prima depunere + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot.

1) Esti eligibil pentru bonus dacă:

– Nu ai un cont deschis la Unibet.
– Ai cel puțin 18 ani.
– Resedința ta este în România.
– Prima ta depunere este de minim 25 RON.

2) Primirea bonusului 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON

– Bonusul de 100% pariu fără risc la depunere are valoarea maximă de 300 RON.
– Acceptă bonusul și plasează primul tău pariu la Unibet. Doar pariurile pre-meci sunt eligibile pentru bonusul de bun venit.
– Primul pariu trebuie plasat cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție.
– Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat.
– Dacă pariul este pierzător, maxim 300 RON vor fi rambursați ca și bani bonus.
– Poți plasa doar un singur pariu fără risc.
– În cazul în care primul pariu plasat este unul de tip sistem, doar prima coloana stabilită va conta pentru primirea bonusului de bun venit.

3) Condiții de rulaj

Nu poți retrage banii bonus până nu îndeplinești condițiile de rulaj (sau ai anulat bonusul sau acesta a expirat).
– Pariuri sportive: suma bonus x3
Dacă ai primit 100 RON bonus, trebuie să pariezi 300 RON pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Doar pariurile finalizate/stabilite sunt luate în considerare. Doar pariurile cu cote minime de 1.40 per selectie se califică pentru rulajul bonusului.
Bonusul este valabil 30 de zile. Doar pariurile finalizate în acest interval vor conta pentru rulaj.


CUNOȘTI BONUSUL – ÎNSCRIE-TE – PLASEAZĂ – CÂȘTIGĂ


O cotă 1.65 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Turcia – Cehia – Creare Pariu – 19/11/2022.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 2.25, egalul este cotat cu 3.45 și o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 3.40 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Unibet.


E momentul perfect să încerci îmbunătățirile aduse funcției ”Creare pariu”. Acum ai mult mai multe opțiuni și posilități să-ți conturezi pariul ideal.

A fost mărit simțitor numărul tipurilor de pariuri prezente în tabul ”Creare pariu”. Acum poți să-ți pui la încercare cunoștiințele tale solide din sportul preferat și să concepi selecții cu adevărat inovative.

Noi tipuri de pariuri adăugate
–    Cote pe rezultatul la pauză
–    Cote pe Interval
–    Cote pe cartonașe privind jucătorii
–    Cote pe statistici privind jucătorii
–    Cote pe aspecte ce țin de statistica meciului
–    Cote pe aspecte ce țin de statistica unei anumite echipe

Include câte selecții dorești
Cu noile îmbunătățiri aduse funcției ”Creare pariu”, ai posibilitatea să adaugi pe tichet selecții din mai multe meciuri diferite. Până acum, aceste pariuri erau acceptate, dar doar de la un singur eveniment. Acum poți să te bucuri de opțiuni generoase pentru 12 meciuri diferite în același pariu meșteșugit de tine.Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓


 


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 19:00!


Precum v-am mai tot propus funcția de Creare Pariu ne ajută foarte mult atunci când dorim să ne axăm pe seama unui eveniment și avem în gând 2-3 pronosticuri spre a le plasa. Uite că trăim o vreme în cadrul căreia putem juca mai multe pronosticuri bazate pe un eveniment.

Turcii pornesc ca favoriți în opinia mea, au ajuns la 5 victorii obținute în urma ultimelor 8 jocuri disputate.

Selecționata Turciei precum am menționat tot anul este talismanul nostru atunci când dorim să plasăm un pariu bazat pe numărul total de goluri înscrise în eveniment.

S-au marcat 38 goluri total în urma ultimelor 10 partide disputate de către turci.

Cehii nu se lasă și vin și ei cu 28 goluri total în urma ultimelor 10 meciuri încheiate.

Selecționate care ne ajută când mergem pe varianta minim 2 goluri marcate total în general.

Faptul că îi văd favoriți pe turci am optat și pe un potențial gol înscris în meci și atunci când avem un meci de goluri, unde ne așteptăm la goluri – cornerele nu lipsesc – astfel am optat și pe un minim de 6 cornere executate total în meci.

Astfel avem 3 pariuri – 1 eveniment – o cotă 1.65 generată, care consider că o să ne fie cu folos dragi prieteni, urmăritori!

De menționat faptul că selecționata Cehiei a ajuns la doar 2 victorii obținute în urma ultimelor 9 jocuri prestate și la 4 înfrângeri suferite în urma ultimelor 5 evenimente încheiate.

Minim 2 goluri total – Turcia gol în meci și 6 cornere total este o tripletă cu șanse mari de reușită în opinia mea!

Un alt aspect interesant – în urma ultimelor 10 întâlniri directe s-au marcat 33 goluri și în fiecare meci am avut goluri multiple înscrise, să repete acest scenariu frumos și azi!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.
În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți!

Cotă 1.65 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet.


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Avem bucuria să îți prezentăm și BETSHARE, funcția care îți permite să personalizezi și să distribui biletul tău la pariuri pe conturile de Social Media. Mondialul e momentul ideal să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare!

Cum funcționează?

  • În primul rând, trebuie să plasezi un pariu pe orice sport
  • Apoi accesezi secțiunea ”Istoric pariuri”, unde vei regăsi biletele tale, plus iconița BETSHARE pe care trebuie să apeși
  • Astfel vei avea posibilitatea să îți personalizezi biletul tău la pariuri cu diverse fundaluri, tematici, texte și emoji-uri.
  • După ce ți-ai stilizat biletul, apasă butonul SHARE pentru a salva imaginea în galeria foto, sau pur și simplu poți să o postezi direct pe Facebook, Instagram, Twitter sau WhatsApp.
  • Nu uita să ne dai tag nouă și prietenilor tăi, pentru a-i provoca!

 – U and Unibet – Claudiu Hood  –


Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe