Pariuri speciale - Se va translata intensitatea din tribune si in teren la derby-ul UTA - Poli?


Cine se va impune in derby-ul vestului? 

Sursa foto: www.prosport.ro

Apuse si de demult sunt vremurile in care un astfel de meci intre „Batrana Doamna” si Politehnica Timisoara se disputa in fata a peste 30.000 de oameni, iar respectivul meci polariza interesul intregului oras, indiferent daca se juca la Arad sau la Timisoara. Astazi partida se disputa la Siria, pe un stadion cu o capacitate infima, iar suporterii timisoreni au in „teorie” doar 70 de locuri alocate, chiar daca peste 400 si-au cumparat bilet si au facut deplasarea.

UTA AradUTA Arad vs ASU Poli TimisoaraPolitehnica Timișoara

(Cel mai recent rezultat direct: 1-2)

  • Referitor la intrebarea din titlu. In urma bataii generale care a fost iscata de cativa baieti „curajosi” din peluza celor de la UTA Arad, in cea mai recenta escapada a lor pe stadionul Dan Paltinisanu,  s-a iscat o cearta si intre jucatori, o cearta la care arbitrul a fost fortat sa-i elimine atat pe Ioan Mera de la Poli, cat si pe Marius Curtuius. Principalul catalizator al reusitei acestui pariu este „nebunia” din spatele directorului tehnic al celor de la Arad, Ionut Popa, care a terfelit numele ASU Poli de ori cate ori a avut ocazia, fie ca a fost la ACS sau la UTA.
  • Echipa timisoreana are avantajul odihnei, intrucat ultimul meci l-a castigat la „masa verde” cu 3-0 si vine cu ganduri mari la Siria, sa le puna bete in roate rivalilor de la UTA si sa-i duca mai aproape de zona retrogradarii. In opinia mea vom vedea un meci cursiv, cu multe faze de poarta (exista lacune evidente in defensivele ambelor aparari) si multe faulturi dure. In cele din urma cred ca situatia cu suporterii se va solutiona cu bine (respect pentru comunicatul de presa si intentia peluzei de la Arad) si ca vom vedea un meci care nu ar trebui sa fie jucat in Liga a 2-a!

Miza 1: 9/10 unitati

Miza 2: 6/10 unitati

Pronostic 1: Over 5.5 cartonase acordate in meci 

Cota 1.87 la Betano

Pronostic 2: Peste 2.5 goluri inscrise in meci

Cota 2.05 la Betano

Statistica: 39W – 1V – 23L
Profit: +60,03 unitati
Procentaj reusita: 62.9%
Media cotelor castigate: 1.809
Media cotelor pierdute: 1.781