Meciul zilei: PAOK Salonic vs Benfica

Toumba Stadium găzduiește în această ultimă seară de play-off poate cea mai importantă partidă din istoria clubului gazdă. PAOK Salonic primește vizita Benficăi Lisabona în manșa retur a play-off-ului din UCL și are șanse importante să se califice grazie rezultatului din tur, scor 1-1 pe Estadio da Luz. Răzvan Lucescu țintește prima calificare în grupele UCL și este de părere că dacă băieții săi vor respecta planul tactic vor izbuti acest lucru. Partida este transmisă de la ora 22:00 pe DigiSport 1.
paok

PAOK Salonic reușește până în acest moment să impresioneze o întreaga Europă prin jocul său dezinvolt din ultima perioadă care într-adevăr ar trebui să aibă multe de câștigat de pe urma lui, lucru ce se și observă dacă stăm să privim de unde a început totul pentru această echipă. Formația lui Răzvan Lucescu a debutat în preliminariile UCL contra echipei elvețiene, Basel, pe care a reușit să o elimine destul  de categoric, grecii profitând de lucrurile negative care se petreceau în jurul formației elvețiene. Următorul tur s-a dovedit o dublă manșă extrem de dificilă, având un adversar cu totul diferit, pe Spartak Moscova. Primul joc a pus ștampila de echipă matură celor de la PAOK care au întors pe teren propriu scorul de 0-2 la 3-2, și asta doar în prima repriză, jucătorii lui Lucescu Jr realizând o mobilizare impecabilă. De această dată se dovedește a avea în față un adversar mult mai dificil care și-a pus amprenta extrem de bine în tur unde grecii au avut ce-i drept noroc prin golul marcat, dar calificare se joacă în continuare.

Benfica Lisabona are mult de oferit fanilor în acest an, iar cu siguranță o nouă calificare în grupele UCL ar fi un început extrem de bun pentru aceștia care se vor bucura pentru o nouă șansă de a privi cele mai bune echipe din fotbalul european și mondial. Formația portugheză condusă de  Rui Vitoria după ce a venit din turneul american de la mijlocul verii, a avut imediat o dublă manșă contra celor de la Fenerbache. Primul duel de pe teren propriu a fost destul de sufocant pentru jucătorii lui Benfica care abia veniseră din cantonament, deși scorul s-a încheiat 1-0 în favoarea gazdelor. La Istanbul, Fenerbache nu a reușit să scoată decât un egal contra Benficăi care a dat dovadă de multă experiență și valoare. Lotul portughezilor este de departe mult mai valoros decât cel al grecilor din această seară care ar trebui să se vadă cât se poate de mult deoarece echipa lui Vitoria este fie la 90 de minute de ratarea calificării fie la 90 de o nouă participare în grupe. Diferența s-a văzut în primul joc pe care portughezii l-au controlat în mare parte , dar fără folos.

Ambele formații au discutat la conferința de presă de ieri cu privire la asepctul calificării, favorita fiind destul de incertă în această seară deși multă lume ar merge mai mult pe echipa lui Rui Vitoria. Voi miza pe un joc deschis, cu multe faze de poartă și implicit goluri, ambele având mari șanse să marcheze și să asistăm la 3 goluri la finalul jocului.

Pronosticuri Torino - Napoli