Meciul zilei: Monaco vs Marseille

Capul de afiș al etapei cu numărul 4 este meciul dintre Monaco și Marseille programat de la ora 22:00 pe Stade Louis II în Principat. Cele două formații au capacitatea necesară să câștige orice meci din acest sezon, iar cu siguranță acest lucru se va simți și în această seară unde publicul așteaptă să vadă o partidă de excepție.
monaco marseille

Monaco se află surprinzător din postura de outsider deși va avea de partea sa terenul propriu. Echipa lui Leonardo Jardim a trecut printr-o vară destul de tumultoasă din punct de vedere al transferurilor, mulți jucători părăsind clubul în frunte cu Lemar sau Fabinho, astfel că echipa nu se mai prezintă cu aceeași valoare ca în sezoanele precedente. Investițiile au fost reduse considerabil, iar antrenorul portughez este nevoit să impovizeze anul acesta o echipă cât mai competitivă pentru a se lupta la campionat. Sezonul a început destul de slab pentru monegasci. Deși au debutat cu o victorie în prima etapă contra celor de la Nantes, aceștia și-au pierdut din elan ușor ușor, suferind un semi-eșec cu Lille pe teren propriu, scor 0-0, și o înfrângere chiar în etapa trecută pe terenul celor de la Bordeaux, scor 2-1.

Marseille vine pe Stade Louis II pentru a încerca să spargă gheața și să reușească un nou succes în Ligue 1. Condusă de pe bancă de Rudi Garcia, OM este favorita caselor de pariuri în această seară și speră să nu dezamăgească din acest punct de vedere. Marseille nu a reușit să aibă un start prea bun de sezon, înregistrând același parcurs la fel ca cel am combatantei din Principat. Albaștrii au debutat pe teren propriu cu o victorie răsunătoare în fața celor de la Toulouse, scor 4-0, demonstrând fanilor că anul acesta ar putea fi al lor. Din păcate, această bucurie nu a ținut decât o etapă, iar lucrurile au luat o întorsătură negativă pentru OM. Băieții lui Rudi Garcia au pierdut destul de umilitor la Nimes cu scorul de 3-1, având mari probleme pe zona defensivă care au continuat și în etapa trecută pe teren propriu cu Rennes unde oaspeții au reușit să marcheze 2 goluri și să obțină doar un egal.

Ambele formații trec prin momente dificile în acest start de sezon și speră să le ofere fanilor o victorie în această seară, mizând astfel pe goluri. Cel mai indicat pronostic privind la toate aspectele celor două echipe se reflectă în cel pe goluri, ambele având șanse să marcheze cel puțin un gol și chiar să asistăm la un nou spectacol ca în anii trecuți cu cel puțin 4 goluri pe tabelă.

Pronosticuri Schalke 04 - FC Porto