Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciurile nopții din fotbal 09-05-2021 - Claudiu Hood

Meciurile nopții din fotbal 09 Mai 2021 au loc în Spania, respectiv în Italia, unde golurile nu vor lipsi în mod normal. Vă recomand două cote folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Superbet. Pariază Acum sau Profită Live!
Meciul nopții din fotbal
May 09,2021
9 45 PM

Meciurile nopții din fotbal 09-05-2021 – Superbet

Două cote recomandate folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Superbet. Două evenimente pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


meciul noptii hood


Așa ar trebui să arate biletele tale – cum le menționez mai jos în poze! ⇓⇓⇓Poți plasa aceste bilete la pariuri până la ora 21:45

 Superbet


Real Madrid – Sevilla este evenimentul ce îl aștept cu mare interes. 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de șuturi sau goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Real Madrid este cotată cu 1.95 la Unibet, egalul este cotat cu 3.80 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Sevilla este cotată cu 4.10 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.

Lupta la titlu în La Liga este interesantă, Real Madrid poate profita de X-ul înregistrat în Atletico-Barcelona.

Mă aștept ca Real Madrid să înscrie 1 gol în repriza secundă – maxim 2 goluri, astfel vă propun intervalul 1-2 goluri în repriza IIa – Real Madrid.

Curios cum vor aborda meciul cei de la Sevilla, dacă reușesc o surpriză cei de la Sevilla – lupta în partea de sus a clasamentului în La Liga devine remarcabilă – rămânând doar câteva meciuri de disputat.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.

Să înregistrăm noi succese împreună dragi prieteni,urmăritori!

Aștept cu mare interes și acest eveniment, unde ambele cluburi au capacitatea să înscrie minim 1 gol.

Intervalul 2-4 goluri se pliază pe seama acestei întâlniri, mă aștept să avem minim 2 goluri și maxim 4 goluri în eveniment.

Un combo – GG (ambele marchează + interval 2-4 goluri) – un eveniment evidențiat pe seama căruia o să profităm categoric și live!

Cine se impune oare? Real Madrid, Sevilla, Juventus, AC Milan, două meciuri frumoase fără doar și poate!Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

Două cote ce sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!ponturi hood


Casa de pariuri Superbet se numara printre operatorii de top din mediul offline care au incercat, si reusit, sa treaca in online. Oferta variata, dar si capacitatea de adaptare la cerintele clientului au facut ca Superbet sa-si pastreze statutul de “gigant” in domeniul jocurilor de noroc din Romania. In plus, Superbet a lansat pe piata si una dintre cele mai apreciate aplicatii pentru mobil, dotata cu multe functii interesante pentru utilizatori.


Interfata a fost mereu un subiect delicat pentru clientii Superbet. Ba chiar am putea adauga ca polemica e prezenta si astazi. Sunt inca utilizatori nemultumiti de faptul ca Superbet alege sa intreprinda lucrari frecvente de mentenanta, dar asta inseamna doar ca operatorul doreste sa ofere o experienta din ce in ce mai placuta jucatorilor.

Iar toata munca se vede in usurinta cu care poti sa navighezi pe site. Adaugarea selectiilor pe un bilet de pariuri multiplu se face lejer, doar cu un click pe varianta pe care o doresti. Partea extraordinara este ca iti poti face pana la 5 bilete in acelasi timp, ele fiind numerotate de la 1 pana la 5. Astfel, nu mai trebuie sa-ti stergi un bilet pentru a trece la urmatorul.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul