Cu incepere de la ora 20:00, stadionul Fastav Zlin gazduieste meciul dintre Zlin si Lokomotiv Moscova. Partida va conta pentru etapa 6-a din Europa League.

 

Zlin – Este pe locul 9 in campionatul Cehiei, aflata la mijlocul clasamentului, cu sanse mici de a prinde un loc in competitile Europene in urmatorul sezon. Sunt deja eliminati din Europa League, iar indiferent ce se va intampla in acest meci, vor termina grupa pe locul 4 in grupa F. Aflata la prima lor participare in competitia Europa League, Zlin a reusit sa marcheze 1 gol si sa primeasca 8 in cele 5 meciuri disputate pana acum in grupe. Cu toate acestea, ei o pot lasa in afara competitiei si pe Lokomotiv Moscova, dar pentru acest lucru trebuie sa castige meciul, iar Copenhaga sa o invinga pe Sheriff Tiraspol.

UnibetBONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC

Lokomotiv Moscova – Este liderul primei ligi din Rusia, la 6 lungimi distanta de Zenit si la 7 de marea rivala din Moscova, CSKA. Echipa lui Yuri Semin are un sezon foarte bun, fiind surprinza campionatului. In meciurile din deplasarile nationale, Lokomotiv are 6 victorii, 2 egaluri si o singura infrangere. Din ultimele 3 deplasari, au adunat 9 puncte, avand victorii cu 0-3 la Zenit, 0-1 la Anzhi si 1-2 la SKA Khabarovsk. Jefferson Farfan a inscris 4 goluri in ultimele 3 meciuri, iar Lokomotiv se bazeaza mult pe forma lui de moment. Rusii vin foarte increzatori la acest meci, victoria fiind foarte importanta. Cu o victorie in acest meci, colaborata cu victoria lui Copenhaga sau cel putin un egal, Lokomotiv va castiga grupa, iar astfel va evita adversarii puternici din primavara Europa League.

Avand in vedere ca echipa Ceha este eliminata din competitie, ma astept ca Lokomotiv Moscova sa fie echipa care controleaza jocul, dorindu-si primul loc din grupa, avand neaparat nevoie de victorie pentru acest lucru. Diferenta de valoare, dar si de forma este destul de mare, iar pentru acest lucru pronosticul meu merge catre Lokomotiv.

Pronostic: Victorie Lokomotiv Moscova

Raul Dezmirean

Raul Dezmirean

Analist sportiv

Analizele recomandate de catre mine, dar si biletele cota 2, sunt oferite din doua sporturi: Fotbal si Tenis. Recomand parierea a maxim 3-4 evenimente pe bilet.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Meciul Zilei – Yuki Bhambri – Mirza Basic – Raul Dezmirean Mizam pe forma perfecta a indianului Yuki Bhambri si Mirza Basic se intalnesc in turul 1 de la Miami Open. 1 solist 2 solistYuki Bhambri este pe locul 107 ATP, iar cea mai buna pozitie a fo...
Meciul zilei – Meciul nopții – Meciul zilei restant – 21-03-2018 – Claudiu H... Meciul zilei restant - Meciul zilei - Meciul nopții! Evenimentul zilei restant cu start la ora 15 30! Evenimentul zilei cu start la ora 19 00! Evenimentul nopții cu start la ora 21 45! ...
Meciul zilei – Meciul nopții – 20-03-2018 – Claudiu Hood Meciul zilei - Meciul nopții - 20 Martie! Evenimentul zilei cu start la ora 21 30! Evenimentul nopții cu start la ora 21 45! Puteți profita Live pe seama ambelor recomandări! Puteți pl...