Cu incepere de la ora 05:00 dimineata, Watson si Mertens se intalnesc in prima semifinala a turneului de la Hobart din Australia.  

Watson – Este o jucatoare din Marea Britanie, locul 74 WTA. Cea mai buna pozitie WTA a fost la inceputul anului 2015, atunci cand a fost a 38-a jucatoare a lumii. De atunci jocul ei a inceput sa scada, dar in acest sezon pare sa isi fi revenit putin. In primul turneu al anului la care a participat, a pierdut in ultimul tur al calificarilor impotriva Kaiei Kanepi, dar datorita faptului ca o jucatoare s-a retras, a reusit sa ajunga pe tabloul principal, unde a pierdut 2-0 cu Kontaveit. La acest turneu de la Hobart, a inceput “traseul semifinalei” din calificari, reusind sa treaca de unele jucatoare modeste pana la acest meci puternic cu Mertens. A castigat cu Birrell, Hibino, Cirstea, Fourlis si Vekic, 3 dintre ele fiind jucatoare din afara top 100 WTA.

 

UnibetBONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC

Mertens – Este o tanara jucatoare din Belgia, in varsta de 22 ani. Majoritatea Belgienilor isi pun mari sperante in ea, datorita jocului foarte bun pe care il practica. Este pe pozitia 36 WTA, aproape de cea mai buna pozitie pe care a ocupat-o in anul 2017, 35 WTA. A inceput anul la Cupa Hopman, unde a reusit sa invinga 2 adversare foarte puternice precum Gavrilova si Bouchard. La acest turneu de la Hobart, a trecut de 3 adversare pana la aceasta semifinala. In turul 1 a invins-o pe Kurumi Nara, iar in turul 2 pe Habbad Maia. In ultimul tur, Monica Niculescu s-a retras, iar Mertens a avut drum liber catre semifinala.

Singura intalnire directa dintre cele doua jucatoare, a fost in octombrie 2017, atunci cand Mertens a castigat cu scorul de 2-0.

Ma astept la un meci destul de echilibrat, datorita faptului ca ambele jucatoare se misca foarte bine in teren si rezista in raliuri. Totusi consider ca diferenta de valoare este in favoarea jucatoarei mai bine cotate, drept urmare pronosticul meu merge catre ea.

 

 

Pronostic: Victorie Mertens

Raul Dezmirean

Raul Dezmirean

Analist sportiv

Analizele recomandate de catre mine, dar si biletele cota 2, sunt oferite din doua sporturi: Fotbal si Tenis. Recomand parierea a maxim 3-4 evenimente pe bilet.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Meciul zilei – Meciul nopții – 24-04-2018 – Claudiu Hood Meciul zilei - Meciul nopții - 24-04-2018! Ambele evenimente cu start la ora 21 45! Profitați Live pe baza ambelor propuneri! Bilanțul meciului zilei ajunge la 17-6! CLICK AICI să vezi...
Pariuri speciale – Se va translata intensitatea din tribune si in teren la derby-ul UTA –... Cine se va impune in derby-ul vestului?  Sursa foto: www.prosport.ro Apuse si de demult sunt vremurile in care un astfel de meci intre "Batrana Doamna" si Politehnica Timisoara se disputa in fata a ...
Meciul zilei – Meciul nopții – 23-04-2018 – Claudiu Hood Meciul zilei și Meciul nopții - 23-04-2018! Evenimentul zilei cu start la ora 20 00! Evenimentul nopții cu start la ora 21 45! Profitați Live pe seama ambelor recomandări! CLICK AICI s...