Meciul zilei: Tondela - Sporting - Raul Dezmirean


Cu incepere de la ora 22:00, Tondela primeste vizita celor de la Sporting. Meciul se va desfasura pe „Estádio João Cardoso” si va conta pentru etapa cu numarul 23 din Primeira Liga.

TondelaTondela este pe locul 15 in campionat, la 5 puncte peste primul loc retrogradabil ocupat de Feirense. Au un lot valorat la aproape 13 milioane de euro, iar antrenorul echipei este Pepa, care a venit la club in 10 ianuarie 2017. Chiar daca au castigat 3 puncte pretioase in ultima etapa din campionat in deplasare cu Ferreira, echipa nu trece printr-o perioada buna. In meciurile de pe propriul teren, Tondela a castigat doar 11 puncte dupa 11 etape, avand un golaveraj 17-22. In 10 din 11 meciuri a marcat acasa, expectie fiind cu Porto cand au pierdut in etapa 2-a cu 0-1. Pentru acest meci Icaro este suspendat.

SportingSporting este pe locul 3 in Primeira Liga, la 5 punctele in spatele lui Porto. Echipa lui Jorge Jesus trebuie neaparat sa castige cele 3 puncte din acest meci, altfel lupta la titlu se va incheia pentru ei mult mai repede decat si-au propus. Joi au disputat un meci la Astana in Europa League, pe care l-au castigat cu 1-3, iar acum cu siguranta nu se mai pune problema echipei care avanseaza mai departe in competitie. In meciurile din deplasare, Sporting are o medie de 1.9 goluri marcate pe meci. Pentru acest meci lipseste Bas Dost, Coentrao si Podence.

Chiar daca au facut peste 4500 mile pentru meciul din Europa League, consider ca diferenta de valoare, dar si de obiectiv va face diferenta in acest meci. Nu va fi usor, pentru ca Tondela a marcat in ultimele 10 meciuri acasa, dar am incredere ca Jorge Jesus va motiva jucatorii pentru a continua lupta la titlu.

Pronostic: Victorie Sporting Lisabona

Cota 1.44