Cu incepere de la ora 22:00, Tondela primeste vizita celor de la Sporting. Meciul se va desfasura pe “Estádio João Cardoso” si va conta pentru etapa cu numarul 23 din Primeira Liga.

TondelaTondela este pe locul 15 in campionat, la 5 puncte peste primul loc retrogradabil ocupat de Feirense. Au un lot valorat la aproape 13 milioane de euro, iar antrenorul echipei este Pepa, care a venit la club in 10 ianuarie 2017. Chiar daca au castigat 3 puncte pretioase in ultima etapa din campionat in deplasare cu Ferreira, echipa nu trece printr-o perioada buna. In meciurile de pe propriul teren, Tondela a castigat doar 11 puncte dupa 11 etape, avand un golaveraj 17-22. In 10 din 11 meciuri a marcat acasa, expectie fiind cu Porto cand au pierdut in etapa 2-a cu 0-1. Pentru acest meci Icaro este suspendat.

UnibetBONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC

SportingSporting este pe locul 3 in Primeira Liga, la 5 punctele in spatele lui Porto. Echipa lui Jorge Jesus trebuie neaparat sa castige cele 3 puncte din acest meci, altfel lupta la titlu se va incheia pentru ei mult mai repede decat si-au propus. Joi au disputat un meci la Astana in Europa League, pe care l-au castigat cu 1-3, iar acum cu siguranta nu se mai pune problema echipei care avanseaza mai departe in competitie. In meciurile din deplasare, Sporting are o medie de 1.9 goluri marcate pe meci. Pentru acest meci lipseste Bas Dost, Coentrao si Podence.

Chiar daca au facut peste 4500 mile pentru meciul din Europa League, consider ca diferenta de valoare, dar si de obiectiv va face diferenta in acest meci. Nu va fi usor, pentru ca Tondela a marcat in ultimele 10 meciuri acasa, dar am incredere ca Jorge Jesus va motiva jucatorii pentru a continua lupta la titlu.

Pronostic: Victorie Sporting Lisabona

Raul Dezmirean

Raul Dezmirean

Analist sportiv

Analizele recomandate de catre mine, dar si biletele cota 2, sunt oferite din doua sporturi: Fotbal si Tenis. Recomand parierea a maxim 3-4 evenimente pe bilet.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Meciul zilei – Meciul nopții – 17-03-2018 – Claudiu Hood Meciul zilei - Meciul nopții - 17-03-2018! Evenimentul zilei cu start la ora 17 00! Evenimentul nopții cu start la ora 18 00! Ambele echipe au un bilanț 10-6! Puteți profita Live pe se...
Meciul Zilei – Monchengladbach – Hoffenheim – Raul Dezmirean Monchengladbach are foarte multe absente Cu incepere de la ora 16:30, Monchengladbach primeste vizita celor de la Hoffenheim intr-un meci care conteaza pentru runda cu numarul 27 din Bundesliga. 1 ...
Meciul zilei – Meciul nopții – 16-03-2018 – Claudiu Hood Meciul zilei - Meciul nopții - 16-03-2018! Puteți profita Live pe seama fiecărei propuneri! Puteți plasa în combo precum ați observat deseori le avem câștigătoare împreună! Ieri am bifat ...