Meciul zilei: Standard Liege - Mouscron - Raul Dezmirean


Cu incepere de la ora 19:00, avem un meci din Jupiler League, Standard Liege – Mouscron. Meciul se va desfasura pe stadionul „Stade Maurice Dufrasne” si va conta pentru etapa 26 din Jupiler League.

St. LiegeStandard Liege este locul 9 in Jupiler League, la 4 puncte distanta de locul 6 care te califica in play-off, dar cu un meci mai putin disputat. Standard Liege are un moral foarte bun, deoarece in ultimele meciuri si-au ridicat nivelul de joc. I-au eliminat din Cupa Belgiei pe rivalii de la Club Brugge dupa ce au marcat 6 goluri in 2 meciuri. In 6 din ultimele 7 meciuri, Standard Liege a marcat cel putin 2 goluri. In meciurile de acasa Standard Liege a castigat 18 puncte dupa 12 etape. Antrenorul Sa Pinto obisnuieste sa foloseasca un sistem 4-4-2, cu Razvan Marin si Agbo mijlocasi centrali de posesie si tranzitie a mingii. Marveille Bokadi este absent pentru acest meci.

MouscronMouscron este pe locul 12 in Jupiler League, calificata deja in play-out pentru Europa League. Echipa a avut un inceput de sezon foarte bun, cu meciuri castigatoare la rand, dar usor, usor meciurile rele au inceput sa apara si echipa sa piarda puncte. In cadrul unei conferinte de prese din Romania, antrenorul echipei, Mircea Rednic, ameninta ca isi da demisia daca la echipa nu se doreste investitie si performanta. Este clar ca la echipa nu este o atmosfera placuta si ca rezultatele nu sunt cele asteptate, dar clubul se multumeste ca s-a salvat de la retrogradare. La Mouscron joaca foarte multi jucatori imprumutati si nu au un lot inchegat, cu experienta.

Conferinta de presa Mircea Rednic – Antrenor Mouscron: Cand vezi bugetul lui Standard si cel al lui Mouscron, e o diferenta incredibila. Noi nici macar n-am avut buget de transferuri. Daca Mouscron nu vrea sa faca mai multe eforturi, voi pleca. Daca se multumeste cu salvarea de la retrogradare, eu plec, deoarece doresc mai mult decat atat.

In concluzie, ma astept la un meci controlat de Standard Liege. Echipa gazda isi doreste cu siguranta calificarea in play-off, iar pentru acest lucru sunt obligati sa castige. De asemenea moralul echipei este unul foarte ridicat dupa calificarea in finala Cupei Belgiei.

Pronostic: Victorie Standard Liege

Cota 1.44