Meciul zilei - Southampton vs Liverpool - 7 rotiri gratuite


Meciul zilei – Southampton vs Liverpool – 7 rotiri gratuite

Astazi de la ora 21:45 in direct pe Digi Sport 3 are loc ultimul sfert de final din Cupa Ligii Angliei intre Southampton si Liverpool. In semifinalele competitiei s-au calificat deja dupa partidele de ieri Manchester City, Everton si Stoke City.Meciul zilei - Southampton vs Liverpool - 7 rotiri gratuite

Este cu siguranta cel mai interesant duel din aceasta faza a competitie, Southampton vine dupa 2 infrangeri in campionat, jucand acum pe teren propriu vor sa le ofere fanilor si o bucurie, mai ales ca daca trece de „cormorani” devine a 2-a favorita la trofeu. Liverpool sub comanda lui Klopp se descurca bine, are un singur esec si daca la nivelul jocului nu putem spune ca sunt schimbari majore, la atitudine si moral se vede ca neamtul a lucrat foarte bine.

Daca pariezi astazi pe scor corect la meciul zilei primesti 7 rotiri gratuite pe care le poti folosi la jocul Starburst. Ultima confruntare directa intre Southampton si Liverpool s-a incheiat cu scorul de 1-1, acum pentru acelasi scor avem o cota de 5.75 la Sportingbet.

Meciul zilei - Southampton vs Liverpool - 7 rotiri gratuite