Meciuri azi

Meciul Zilei și Pontul Zilei din tenis - 11 aprilie 2024

Zgura este acum suprafața unde jucătorii își măsoară forțele și o fac în cadrul mai multor turnee mai mult sau mai puțin importante. ATP Monaco este cel mai interesant turneu al momentului pe tabloul ATP, iar de aici am extras Meciul Zilei și Pontul Zilei din tenis.


Lorenzo Sonego și Ugo Humbert vor fi rivali de la ora 17:30, ora României, în cadrul optimilor de finală ale turneului de la Monaco. Va fi un duel interesant pentru că italianul este pe locul 57 și vine după o victorie cu Auger-Aliassime, în timp ce francezul a câștigat în fața lui Coria și a lui Zhang. Ultimele lor dueluri au reprezentat victorii în minimum de seturi, dar nu au fost atât de siguri pe ei, ceea ce m-a convins să merg pe un pariu cu minimum 22 de game-uri. Nu este prima oară când cei doi se întâlnesc. Anul trecut au fost rivali tot la Monaco și atunci italianul s-a impus cu 3-6, 7-5, 7-5.

Meciul Zilei din tenis 11 aprilie 2024

Superbet
Superbet

Lorenzo Sonego - Ugo Humbert

Peste 21.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

În ceea ce privește Pontul ZIlei din tenis, am ales să optez pentru succesul lui Zverev în fața grecului Stefanos Tsitsipas. Va fi un meci de cinci stele dacă cei doi jucători își vor respecta statutul, însă în opinia mea germanul are un avantaj important datorită serviciului foarte bine plasat pe care îl oferă în timpul unui meci și destabilizează mental adversarul. De altfel, cifrele primului serviciu au fost net superioare față de ceea ce a prestat Tsitsipas în meciul din șaisprezecimi.

Pontul Zilei din tenis 11 aprilie 2024

Superbet
Superbet

Alexander Zverev - Stefanos Tsitsipas

Victorie Alexander Zverev


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri