Meciul zilei - Saint Etienne vs Rennes - Pariaza si ia rotiri gratuite


Meciul zilei – Saint Etienne vs Rennes – Pariaza si ia rotiri gratuite

Ultimul meci din etapa cu nr. 17 din Ligue 1 se joaca in seara asta de la ora 22:00 intre Saint Etienne si Rennes, doua formatii despartite de doar 3 puncte. Ambele au cate un succes in ultimele 4 etape, pentru oaspeti pozitia ocupa in prezent este una multumitoare, insa de la gazde sunt alte pretentii, toata lumea ii vede pe elevii antrenati de Christophe Galtier la finalul sezonului in primele 4 clasate mai ales ca acum pe podium sunt cateva echipe ce cu greu vor reusi sa se mentina acolo sus, este vorba de Angers si Caen.

Meciul zilei - Saint Etienne vs Rennes

Fa un pariu si primesti 7 rotiri gratuite

Ultimele 3 confruntari directe s-au incheiat cu acelasi scor, 0-0, daca se va repeta si astazi acelasi scor primim o cota de 7.00 la Sportingbet. Daca facem un pariu de tipul scor corect la meciul zilei primim in mod automat 7 rotiri gratuite la jocul Starburst indiferent de rezultatul pariului nostru.

25% banii inapoi la Blackjack

Joaca astazi la Blackjack LIVE iar daca pierzi primesti 25% din bani inapoi in limita a 10 EURO. In fiecare zi ai ceva nou la Sportingbet Casino, bonusuri la sporturi virtuale, ruleta, blackjack si sloturi.

Meciul zilei - Saint Etienne vs Rennes