Meciul zilei - Rennes vs Marseille


Meciul zilei – Rennes vs Marseille

De la ora 22:00 pe Digi Sport 4 are loc ultimul meci din etapa intermediara cu nr. 16 din Ligue 1, Rennes primeste vizita celor de la Marseille. Cele doua formatii sunt despartite de doar 3 puncte, gazdele sunt pe locul 9 in timp ce oaspetii ocupa un loc 11 dezamagitor pentru toata lumea.

Meciul zilei - Rennes vs Marseille

In cele 3 intalniri din sezonul trecut (2 in campionat si una in Cupa Ligii) cele doua si-au impartit victoriile iar o data au terminat la egalitate. Anul trecut pe vremea asta sub comanda lui Bielsa, Marseille era pe primele locuri insa acum nu se mai regaseste, noul antrenor Míchel nu gaseste inca cele mai bune solutii, echipa fiind departe de locurile de Europa League. Rennes are si ea probleme mai ales pe teren propriu unde de 5 runde nu a mai simtit gustul victoriei lucru de care marseillezii pot profita pentru ca vin dupa 3 victorii la rand in deplasare.

Va fi un meci disputat, ambele cauta victoria, gazdele pentru a le oferi dupa mult timp o victorie pe Roazhon Park fanilor iar Marseille pentru a urca pe o pozitie superioara. Un pariu pe scor corect la meciul zilei ne aduce in mod automat 7 rotiri gratuite la jocul de „pacanele” Starburst de la Sportingbet Casino.

Meciul zilei - Rennes vs Marseille