Meciul zilei: Nimes - Lens - 12-01-2018 - Raul Dezmirean


Cu incepere de la ora 21:00, Nimes primeste vizita celor de la Lens. Meciul se va desfasura pe „Arena of Nimes” si va conta pentru etapa cu numarul 20 din Ligue 2.

NimesNimes este pe locul 2 in Ligue 2, la 7 lungimi distanta de primul loc ocupat de Reims, dar cu un meci mai putin disputat. Echipa lui Bernard Blaquart face un sezon exceptional, cu victorii legate in multe randuri. In ultimele 3 meciuri din campionat, Nimes a reusit sa castige 9 puncte, avand victorii cu Bourg Peronas, Lorient si Clermont. In ultimul meci oficial, trupa lui Blaquart a pierdut 2-0 in Cupa Frantei pe stadionul lui St Etienne, dar diferenta de scor a fost facuta de eliminarea lui Boscagli in minutul 12. Nimes este cea mai ofensiva echipa din Liga 2-a Franceza, avand un golaveraj de 40-18 dupa doar 18 etape, iar pentru acest lucru am ales un pronostic pe goluri.

LensLens ocupa in prezent locul 15, la diferenta foarte mica de locurile retrogradabile. In ultimele 5 meciuri din campionat, echipa lui Eric Sikora a reusit sa redreseze corabia si a adunat 10 puncte. Ultimul meci din campionat a fost impotriva ultimului loc din Ligue 2, Tours, reusind sa castige scor 2-0 dupa un meci dominat cap-coada. De asemenea, Lens s-a calificat mai departe in Cupa Frantei, dupa o victorie in prelungiri cu scorul de 3-2 impotriva lui Boulogne, iar urmatorul adversar este o echipa modesta de liga 4-a, Stade Briochin. In meciurile de pe teren strain, Lens a adunat 6 puncte dupa 10 etape, avand un golaveraj negativ 10-11.

Avand in vedere ca se intalnesc doua echipe in forma, ma astept la un joc deschis, cu goluri. Nimes are cel mai bun atac din Ligue 2, cu o medie de peste 2 goluri marcate pe meci, iar Lens in ultimele 5 meciuri par a fii dat drumul unui joc foarte ofensiv.

 

Pronostic: Gol in ambele reprize

Cota 1.67