Meciul zilei - Nice vs PSG


Meciul zilei – Nice vs PSG

Etapa cu numarul 17 din Ligue 1 este deschisa de un super duel intre Nice si PSG, cele mai bune ofensive din campionat, gazdele au marcat de 30 de ori iar oaspetii de 37 de ori. Daca de la campioana en-titre ne asteptam sa aiba un super atac nu ne asteptam ca pe locul 2 sa fie Nice, o echipa de mijocul clasamentului.

Meciul zilei - Nice vs PSG

Nice vine dupa 2 meciuri slabe, in care nu a reusit sa marcheze, chiar si asa locul 5 ocupat in prezent dupa 16 runde este peste asteptarile conducatorilor. Parizienii au remizat abia pentru a 3-a oara in acest sezon in ultima etapa cu Angers, in rest au doar victorii, cel mai bun atac si cea mai buna aparare. PSG a reusit sa castige toate ultimele 5 confruntari directe cu Nice iar in 3 dintre aceste meciuri a reusit sa marcheze de 3 ori.

Plaseaza un pariu de tip scor corect pe meciul zilei si primesti 7 rotiri gratuite pe care poti folosi la jocul Starburst in zona de Cazino a site-ul Sportingbet. Cel mai probabil rezultat dupa bookmakeri este cel de 1-0 pentru PSG, nici la golul marcat de Nice nu ar fi o surpriza, pentru 2-1 tot pentru oaspeti avem o cota de 7.50.

Meciul zilei - Nice vs PSG