Meciuri azi

Evenimentele evidențiate 28-09-2023 - Claudiu Hood

Vă propun două evenimente evidențiate folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters. Pariază Acum sau Profită Live drag prieten, urmăritor.

Genk

Evenimentele evidențiate 28-09-2023 – WINMASTERS


ÎNSCRIE-TE LA WINMASTERS ȘI JOACĂ EVENIMENTELE EVIDENȚIATE

Cote recomandate folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters. Meciuri pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Brugge – Genk este unul din evenimentele pe care le aștept cu interes azi! 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe naumărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 LIVE o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 1.70, egalul este cotat cu 4.00 și o potențială victorie a echipei oaspete este cotată cu 4.75 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Winmasters.


Așa ar trebui să arate biletele tale – cum le menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓ 


 Ultimele 5 luni

Bilanț Septembrie – 17-10 / 16-11

Bilanț August – 21-10 / 21-10

Bilanț Iulie – 16-15 / 18-13

Bilanț Iunie – 16-14 / 21-9

Bilanț Mai 19-11 / 22-8  • CSKA Sofia – Lokomotiv Sofia – Gol în ambele reprize. 

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.


  • Brugge – Genk – Interval 1-3 goluri marcate total în fiecare repriză!

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți! 

Cote folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters, să vă fie cu folos!Winmasters este prezentă pe rețelele de socializare și are o comunicare destul de bună cu utilizatorii. Sunt mai multe metode prin care această agenție își anunță fanii cu noile funcții și oferte, pentru o informare mai bună vă invităm să citiți secțiunea noastră cu știri și promoții pentru a vedea ce mai e nou.


Agenția de pariuri online Winmasters este una care se adaptează continuu nevoilor pariorilor români. Acest lucru este posibil printr-o permanentă legatură cu jucătorii și prin implementarea multor idei venite de la aceștia. Bonusul de bun venit interesant, oferta bogată la pariuri sportive care nu vizează doar fotbalul sunt câteva dintre argumentele pro Winmasters România.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri