Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Evenimentele evidențiate 24-08-2023 - Claudiu Hood

Vă propun două evenimente evidențiate folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters. Pariază Acum sau Profită Live drag prieten, urmăritor.
al hilal
Evenimentele evidențiate
August 24,2023
9 PM

Evenimentele evidențiate 24-08-2023 – WINMASTERS


ÎNSCRIE-TE LA WINMASTERS ȘI JOACĂ EVENIMENTELE EVIDENȚIATE 

Cote recomandate folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters. Meciuri pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Al-Raed – Al-Hilal  este unul din evenimentele pe care le aștept cu interes azi! 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe naumărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 LIVE o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 14.00, egalul este cotat cu  7.60 și o potențială victorie a celor de la Al-Hilal este cotată cu 1.23 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Winmasters.


Așa ar trebui să arate biletele tale – cum le menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓ 
Ultimele 4 luni

Bilanț August – 16-7 / 17-6

Bilanț Iulie – 16-15 / 18-13

Bilanț Iunie – 16-14 / 21-9

Bilanț Mai 19-11 / 22-8Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.


[youtube shortcode=”youtube”]


În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți! 

Cote folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters, să vă fie cu folos!Winmasters este prezentă pe rețelele de socializare și are o comunicare destul de bună cu utilizatorii. Sunt mai multe metode prin care această agenție își anunță fanii cu noile funcții și oferte, pentru o informare mai bună vă invităm să citiți secțiunea noastră cu știri și promoții pentru a vedea ce mai e nou.


Agenția de pariuri online Winmasters este una care se adaptează continuu nevoilor pariorilor români. Acest lucru este posibil printr-o permanentă legatură cu jucătorii și prin implementarea multor idei venite de la aceștia. Bonusul de bun venit interesant, oferta bogată la pariuri sportive care nu vizează doar fotbalul sunt câteva dintre argumentele pro Winmasters România.Winmasters Recenzie


Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni, urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe