Meciuri azi

Evenimentele evidențiate 17-10-2023 - Claudiu Hood

Vă propun două evenimente evidențiate folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters. Pariază Acum sau Profită Live drag prieten, urmăritor.


Evenimentele evidențiate 17-10-2023 – WINMASTERS


ÎNSCRIE-TE LA WINMASTERS ȘI JOACĂ EVENIMENTELE EVIDENȚIATE

Cote recomandate folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters. Meciuri pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Barnet – Aveley este unul din evenimentele pe care le aștept cu interes azi! 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 LIVE o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 1.41, egalul este cotat cu 5.60 și o potențială victorie a echipei oaspete este cotată cu 7.80 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Winmasters.


Așa ar trebui să arate biletele tale – cum le menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓ 
Ultimele 6 luni

Bilanț Octombrie – 8-8 / 8-8

Bilanț Septembrie – 18-12 / 18-12

Bilanț August – 21-10 / 21-10

Bilanț Iulie – 16-15 / 18-13

Bilanț Iunie – 16-14 / 21-9

Bilanț Mai 19-11 / 22-8  • Barnet – Aveley – Interval 1-3 goluri marcate total în fiecare repriză!

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.


  • Whitby Town – Chelmsford City – Interval 1-3 goluri marcate total în prima repriză și minim 1 gol marcat în repriza secundă!

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți! 

Cote folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters, să vă fie cu folos!Winmasters este prezentă pe rețelele de socializare și are o comunicare destul de bună cu utilizatorii. Sunt mai multe metode prin care această agenție își anunță fanii cu noile funcții și oferte, pentru o informare mai bună vă invităm să citiți secțiunea noastră cu știri și promoții pentru a vedea ce mai e nou.


Agenția de pariuri online Winmasters este una care se adaptează continuu nevoilor pariorilor români. Acest lucru este posibil printr-o permanentă legatură cu jucătorii și prin implementarea multor idei venite de la aceștia. Bonusul de bun venit interesant, oferta bogată la pariuri sportive care nu vizează doar fotbalul sunt câteva dintre argumentele pro Winmasters România.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri