Meciul zilei - Manchester United vs Chelsea, pariaza si ia rotiri gratuite la cazino


Meciul zilei – Manchester United vs Chelsea, pariaza si ia rotiri gratuite la cazino

Cel mai tare meci din etapa cu numarul 19 este cel dintre Manchester United si Chelsea, doua echipe in mare suferinta, partida este in direct pe Eurosport de la ora 19:30. „Diavolii rosii” vin dupa 3 infrangeri consecutive ce ii indeparteaza serios de titlu, pentru ca in urma cu 5 etape erau pe primele locuri acum au coborat pana pe 6. „Albastrii” si-au schimbat antrenorul insa nu si jocul, de la demiterea lui Mourinho, Chelsea a obtinut o victorie cu Sunderland si o remiza cu Watford.

Meciul zilei - Manchester United vs Chelsea

In sezonul trecut cele doua nu ne-au oferit meciuri foarte spectaculoase, pe Old Trafford s-a incheiat la egalitate, scor 1-1 iar pe Stamford Bridge s-au impus londonezii cu 1-0.

Pariaza si ia rotiri gratuite

Fa un pariu de tip scor corect pe meciul zilei la Sportingbet si primesti automat 7 rotiri gratuite la jocul Starburst. Remiza si victoria gazdelor sunt cele mai probabile rezultate in opinia caselor de pariuri online care au inceput sa scada cota la egal de la 3.40 la 3.28.

50% castiguri in plus la Jolly Roger

Pariaza astazi in cazinoul Sportingbet la jocul Jolly Roger iar daca dupa 20 de pariuri castigi mai primesti un bonus de pana la 10 EURO.

sdfsdfs