Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei: Levante vs Alaves - 18.06.2023 - de la Marius - Ponturi Bune

Levante și Alaves se vor întâlni pe 17 in manșa retur din barajul de promovare in La Liga. Partida este programată să se joace sâmbătă, de la ora 22:00. Hai cu încă un pont câștigător!
Levante vs Alaves
June 17,2023
22:00

Meciul zilei 17.06.2023

peste 2.5 goluri - cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi meciul zilei Levante vs Alaves

După 0-0 în tur, Levante este favorită la promovare. Mă aștept să se impună, asta pentru că are fanii de partea sa, dar și pentru că stă excelent în duelurile directe cu Alaves. Recomandarea mea este pronosticul ”1 solist”, la o cotă de 2.20 la Winmasters!

Levante

  • Levante este favorită la promovarea în La Liga. De altfel, a fost la un pas de promovarea directă, aceștia ocupând locul 3 în Secunda Division, cu 72 de puncte, la fel ca Las Palmas, însă diferența a fost făcută de golaveraj.
  • Gazdele au făcut spectacol în semifinalele barajului, acolo unde s-au impus cu 6-1 la general în fața celor de la Albacete (1-3 în tur, 3-0 în retur).
  • De menționat este faptul că Levante este neînvinsă de 6 jocuri (4 victorii și 2 remize).
  • Levante a câștigat atât în tur, cât și în retur în actuală stagiune contra celor de la Alaves. Se impune din nou?

Alaves

  • Alaves a dominat în multe momente partida tur, însă nu au fost inspirați în fața porții.
  • A încheiat sezonul regulat pe locul 4 în Secunda Division, cu 71 de puncte, la doar o lungime de un loc de promovare directă.
  • Pentru a se califica în finala barajului de promovare în La Liga, Alaves a trecut în semifinale de Eibar cu scorul general de 3-1 (1-1 în tur și 2-0 în retur).
  • Trebuie spus faptul că Alaves este neînvinsă de 7 jocuri (5 remize și 2 înfrângeri). Totuși, în ultimele 5 meciuri disputate în deplasare nu a câștigat.

Joacă Meciul zilei fotbal la Winmasters!

Pariază responsabil!

Plasează pariul