Meciul zilei - Leicester vs Chelsea, pariaza si ia rotiri gratuite


Meciul zilei – Leicester vs Chelsea, pariaza si ia rotiri gratuite

Leicester cu Chelsea pun capat etapei cu numarul 16 din Premier League, o etapa ce a adus multe surprize neplacute pariorilor. Gazdele vor sa revina pe prima pozitie dupa ce au coborat pana pe 3 in urma victoriilor lui Arsenal si City, nu va fi usor pentru ca Chelsea are nevoie mare de puncte.

Meciul zilei - Leicester vs Chelsea, pariaza si ia rotiri gratuite

Leicester este revelatia acestui sezon, cu un singur esec in 15 etape inregistrat in fata lui Arsenal,  Vardy, golgheterul Premier League si colegii sai au demonstrat in urma cu 2 runde in fata lui United ca pot face fata si echipelor de top, nu doar celor din partea a 2-a a clasamentului. Ne uitam in clasament, ne frecam la ochi si nu ne vine sa credem ce loc ocupa echipa lui Mourinho, locul 16, la doar un punct de primul loc retrogradabil.

Un pariu pe scor corect iti aduce rotiri gratuite

Primesti 7 rotiri gratuite la Starburst daca plasezi un pariu de tip scor corect la meciul zilei. Ambele partide din sezonul trecut au fost castigate de londonezi la 2 goluri diferenta, cu 2-0 respectiv 3-1 in deplasare. Data forma de moment a celor doua bookmakerii vad foarte probabil un egal cu goluri la ambele porti.

50% banii inapoi la jocul Lady of Fortune

Joaca astazi la slotul Lady of Fortuna cel putin 20 de pariuri si daca pierzi primesti 50% din suma mizata inapoi pana la 10 euro.

Meciul zilei - Leicester vs Chelsea