Meciul zilei: Juventus Bucuresti - Viitorul Constanta - Liga 1


Cu incepere de la ora 18:00, avem un meci foarte important pentru Gheorghe Hagi, Juventus Bucuresti – Viitorul. Meciul se va desfasura pe stadionul ” Ilie Oana ” si va conta pentru etapa cu numarul 24 din Liga 1.

FC Juventus BucurestiJuventus Bucuresti este pe ultimul loc din Liga 1 Romania si cu sanse foarte mari de retrogradare avand in vedere valoarea lotului de jucatori. Juventus Bucuresti nu joaca meciurile de acasa pe propriul teren, iar acest lucru nu poate fi considerat un plus pentru ei. De asemenea, au schimbat foarte multi jucatori in aceasta pauza competitionala, drept urmare in primul 11 au fost 8 jucatori noi fata de ultimul meci din campionat. In speranta ramanerii in prima liga, a fost schimbat si staff-ul echipei, iar la carma echipei a fost instalat Marius Baciu. In singurul meci oficial din acest an, Juventus Bucuresti a facut 0-0 in deplasare cu Botosani, dar jocul practicat a fost unul dezastruos. Echipa s-a aparat tot meciul si s-a multumit cu acest 0-0. Cu siguranta se multumesc cu un punct si in acest meci, dar sansele ca echipa lui Gheorghe Hagi sa nu castige sunt foarte mici.

FC ViitorulViitorul Constanta este pe locul 6 in Liga 1 si are ca obiectiv accederea in play-off. Echipa s-a despartit in aceasta iarna de George Tucudean, acesta fiind cel mai bun jucator ofensiv pe care il aveau. In locul sau fost transferat Mailson Lima Duarte Lopes, un atacant de la Dordrecht din Eerste Divisie. In primul meci oficial din acest sezon, Viitorul Constanta a facut 1-1 pe teren propriu cu Astra Giurgiu. Jocul pe care l-au practicat elevii lui Gheorghe Hagi a fost unul foarte bun, dar ghinionul a facut ca ei sa nu castige cele 3 puncte. Fara doar si poate Viitorul va ataca din primul minut si este obligata sa castige cele 3 puncte impotriva celui mai slab adersar din competitie.

Consider ca aceasta cota 1.50 pentru victoria echipei Viitorul Constanta are valoare. Viitorul are nevoie obligatoare de victorie si nu cred ca echipa lui Hagi isi permite sa piarda play-off-ul impotriva lanternei rosii. Diferenta de valoare dintre jucatori este foarte mare, drept urmare am ales victoria echipei din Constanta.

Pronostic: Victorie Viitorul Constanta

Cota 1.50