Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei: Hamburger SV vs Schalke - 28.07.2023 - de la Marius - Ponturi Bune

Hamburger SV și Schalke se vor întâlni pe 28 iulie în prima etapă din 2. Bundesliga. Partida este programată să se joace vineri, de la ora 21:30. Hai cu încă un pont câștigător!
Hamburger SV vs Schalke
July 28,2023
21:30

Meciul zilei 28.07.2023

ambele marchează - cotă 2.05 ⭐
Pariază acum

Ponturi meciul zilei Hamburger SV vs Schalke

Se anunță un duel interesant, de luptă, asta pentru că se întâlnesc două dintre echipele cu pretenții la promovare. Este doar prima etapă și mă aștept ca cele două formații să joace deschis, ofensiv și să vedem goluri. Alegerea mea este pronosticul „GG & peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.80 la Superbet.

Hamburger SV

  • Hamburger SV se numără printre favoritele la promovarea în prima ligă din Germania. Anul trecut, aceștia au ratat în extremis promovarea, chiar în ultima etapă.
  • Echipa antrenată de Tim Walter a disputat mai multe partide amicale, meciuri în care nu a impresionat. Din 4 jocuri, a câștigat unul singur. E adevărat, aceste jocuri nu sunt neapărat un reper, dar contează la moral.
  • Hamburger SV este ușor favorită în duelul cu Schalke, dar asta doar pentru că joacă pe teren propriu – 2.30 este cota la victorie!

Schalke

  • Schalke a făcut un sezon modest în Bundesliga și, după doar un an, se întoarce în liga a 2-a.
  • Echipa va fi în continuare condusă de Thomas Reis, cu ajutorul căruia speră să revină pe prima scenă. De altfel, Schalke se numără printre formațiile favorite la promovare.
  • Înainte de primul joc oficial, Schalke a jucat 5 partide amicale – ultimul a fost cu Twente, încheiat la egalitate (2-2).
  • 2.95 este cota pentru o victorie cu Hamburger SV!

Joacă Meciul zilei fotbal la Superbet!

Pariază responsabil!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe