Meciul zilei: Gasquet - Sonego - 17-01-2018 - Raul Dezmirean


De la ora 07:00, avem meciul dintre Gasquet si Sonego de la Australian Open.

Gasquet R.Richard Gasquet – In varsta de 31 ani, francezul a ajuns pe pozitia 31 ATP, dupa multi ani la rand in care a cochetat cu top 20. Cariera lui de pana acum a fost destul de bogata, deoarece a reusit sa castige 14 titluri ATP si sa faca alte 14 finale. A castigat din tenis aproape 16 milioane de dolari, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost locul 7 ATP in anul 2007. Anul trecut la Australian Open, a reusit sa ajunga pana in turul 3, unde a fost invins de Grigor Dimitrov intr-o maniera copioasa. In 2018 a inceput sa joace la Doha, unde a facut tur 2, fiind invins in 2 seturi de Tsitsipas. La aceasta editie de Australian Open, a trecut in primul tur de Blaz Kavcic, scor 3-0, dar in ultimul set a avut mari probleme.

Sonego L.Lorenzo Sonego – Este un tanar Italian in varsta de 22 ani, care reuseste sa surprinda in aceasta editie de Australian Open, eliminand jucatori mai bine cotati decat el. A inceput in calificari, castigand impotriva lui Monteiro, Safwat si Bernard Tomic. In turul 1 de pe tabloul principal, Sonego l-a invins surprinzator pe Robin Haase scor 3-1. Jocul Italianului a fost perfect, unul de top 20, cu lovituri direct castigatoare, dar si un procentaj de 72% mingi castigate pe primul serviciu. Nu are nici o finala ATP, dar cu siguranta pe viitor lucrurile se vor imbunatatii pentru el, deoarece jocul pe care il arata, este unul foarte buna calitate.

Ma astept la un meci bun din partea lui Sonego. Cred ca se poate tine aproape de Gasquet si sa nu piarda la diferenta mare, ba mai mult, cu putina sansa, poate emite pretentii la cel putin un set castigat.

 

 

Pronostic: Handicap +8.5 game-uri Lorenzo Sonego

Cota 1.70