Meciuri azi

Meciul zilei fotbal 29.01.2024 de la Marius

Meciul zilei fotbal din data de 29 ianuarie este Galatasaray vs Gaziantep, un joc din Super Lig, cu start la ora 19:00. Să fie câștigător!

Galatasaray Icardi

Meciul zilei din fotbal Galatasaray vs Gaziantep

Superbet
Superbet

Galatasaray vs Gaziantep

1 & GG

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Galatasaray

  • Galatasaray este pe val în Turcia. Echipa “Cimbom” este fără înfrângere de 8 partide, timp în care a înregistrat 6 victorii și 2 remize. Ultimul joc disputat a fost pe teren propriu cu Istanbulspor, câștigat cu scorul de 3-1.
  • În campionat, Galatasaray se află pe locul secund, fiind la doar 3 lungimi în spatele liderului Fenerbahce, dar are cu un meci mai puțin disputat.
  • Galatasaray a câștigat toate cele 11 jocuri disputate în Super Lig pe teren propriu. Urmează un nou succes pentru Icardi & Co. ?

Gaziantep

  • Echipa lui Alexandru Maxim și Drăguș nu sunt în cea mai bună formă înainte de a da piept cu cei de la Galatasaray. Trupa pregătită de Marius Șumudică este fără victorie de 5 etape, timp în care a înregistrat 4 remize și 1 înfrângere.
  • Ultimul meci disputat de Gaziantep a fost cu cei ce la Konyaspor, încheiat cu scorul de 1-1. În acest moment, Gaziantep se află pe locul 17 în Super Lig, loc retrogradabil.
  • O singură dată în istorie a câștigat Gaziantep contra celor de la Galatasaray, iar asta se întâmpla în 2022. Crezi că poate produce surpriza din nou?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri