Meciuri azi

Meciul zilei fotbal 06.07.2024 de la Marius

Anglia vs Elveția este o partidă din sferturile EURO 2024. Meciul va avea loc vineri, 6 iulie, începând cu ora 19:00. Hai cu încă un pont câștigător!


Meciul zilei fotbal astăzi

Superbet
Superbet

Anglia vs Elvetia

prima repriză X

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Anglia vs Elvetia

  • Anglia este neinvinsa pana acum la EURO 2024. Nu a impresionat in grupa, acolo unde a strans doar 5 puncte: a castigat cu Serbia (1-0), iar cu Danemarca si Slovenia a incheiat la egalitate. In optimi, a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Slovacia.
  • Elvetia practica un fotbal peste asteptari. Nu a pierdut in grupe, acolo unde a castigat cu Ungaria, iar cu Germania si Scotia a incheiat la egalitate. In optimi, Elvetia a trecut fara emotii de Italia, scor 2-0.
  • Asa cum era de asteptat, Anglia domina clar duelurile directe cu Elvetia, fiind fara infrangere in ultimele 10 intalniri. De altfel, singurul succes obtinut de elvetieni dateaza din 1981.
  • Anglia are prima sansa la calificarea in semifinale. Poate Elvetia produce surpriza?

Am ales pariul ”prima repriza X”, deoarece Elvetia este un adversar incomod, in forma si care poate pune probleme. De altfel, Anglia a juca pana acum sub asteptari si se anunta un meci dificil pentru Harry Kane & Co.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri