Meciul zilei: FK Crvena zvezda - CSKA Moscova - Raul Dezmirean


Cu incepere de la ora 19:00, avem prima mansa a meciului dintre FK Crvena zvezda si CSKA Moscova.

Crvena Zvezda a terminat pe locul 2 grupa din care mai faceau parte Arsenal, Koln si BATE. Au reusit sa se califice mai departe cu 9 puncte, avand un golaveraj foarte mic, 3-2 dupa 6 meciuri. In campionatul Serbiei, lucrurile par rezolvate deoarece Partizan nu reuseste sa tina ritmul cu Crvena Zvezda.

Formatie: 4-4-2
FK Crvena zvezda – Borjan – Stojković – Savić – Le Tallec – Rodić – Srnić – Jovičić – Krstičić – Ben – Radonjic – Boakye.
Antrenor: Vladan Milojević

CSKA Moscova este pe locul 5 in prima liga din Rusia si spera la un loc de Uefa Champions League la finalul sezonului. Rusii s-au calificat in Europa League de pe locul 3 din Champions League, dupa ce au avut o grupa destul de grea cu Manchester United, Basel si Benfica. Au reusit sa obtina 9 puncte si astfel au un adversar destul de accesibil pentru calificarea mai departe in competitie. In meciurile din deplasare din Champions League, echipa lui Goncharenko are 4 victorii din 5 meciuri, adaugandu-le si pe acelea din calificarile competitiei.

Formatie: 3-5-2
CSKA Moscova – Akinfeev – Alexey Berezutskiy, Vasin, Vasiliy Berezutskiy – Fernandes, Dzagoev, Wernbloom, Golovin, Nababkin – Vitinho, Musa
Antrenor: Viktor Goncharenko

Ambele echipe au avut pauza in campionatele lor si au trebuit sa isi reia pregatirea cu meciuri amicale. Consider ca nu vom avea un meci spectaculos, avand in vedere jocul inchis pe care il presteaza echipa din Serbia in meciurile din Europa League, dovada fiind golaverajul din grupa. Am ales un pronostic pe cartonase galbene, deoarece linia mi se pare foarte mica, iar avand in vedere ca este mansa tur intre doua echipa din Serbia si Rusia, ma astept la o confruntare foarte taioasa.

Pronostic: Peste 3.5 cartonase galbene in meci

Cota 1.40