MECIUL ZILEI: FK CRVENA ZVEZDA – CSKA MOSCOVA – RAUL DEZMIREAN


Cu incepere de la ora 19:00, avem mansa retur a meciului dintre FK Crvena zvezda si CSKA Moscova.

CSKA MoscowCSKA Moscova este pe locul 5 in prima liga din Rusia si spera la un loc de Uefa Champions League la finalul sezonului. Rusii s-au calificat in Europa League de pe locul 3 din Champions League, dupa ce au avut o grupa destul de grea cu Manchester United, Basel si Benfica. Au reusit sa obtina 9 puncte si astfel au un adversar destul de accesibil pentru calificarea mai departe in competitie. In meciul tur echipa a aratat destul de bine, deoarece au incercat sa marcheze goluri si s-a vazut diferenta de valoare dintre ei si Crvena Zvezda. Intre timp au jucat un meci amical cu Esbjerg, incheiat la etligate 0-0.

Formatie: 3-5-2
CSKA Moscova – Akinfeev – Ignasevich, Vasin, Vasiliy Berezutskiy – Fernandes, Dzagoev, Wernbloom, Natkho, Kuchaev – Vitinho, Musa
Antrenor: Viktor Goncharenko

 

FK Crvena zvezdaCrvena Zvezda a terminat pe locul 2 grupa din care mai faceau parte Arsenal, Koln si BATE. Au reusit sa se califice mai departe cu 9 puncte, avand un golaveraj foarte mic, 3-2 dupa 6 meciuri. In campionatul Serbiei, lucrurile par rezolvate deoarece Partizan nu reuseste sa tina ritmul cu Crvena Zvezda. In meciul tur echipa s-a multumit fara sa primeasca gol, aparandu-se aproape tot meciul si incercand sa iasa putin pe contraatac. In ultima etapa din campionat, au castigat 3-0 pe propriul teren impotriva lui Javor (Adzic, Pesic 2).

Formatie: 4-4-2
FK Crvena zvezda – Borjan – Stojković – Savić – Le Tallec – Rodić – Donald – Jovičić – Krstičić – Nabouhane – Radonjic – Pesic.
Antrenor: Vladan Milojević

Consider ca nu vom avea un meci spectaculos, avand in vedere jocul inchis pe care il presteaza echipa din Serbia in meciurile din Europa League, dovada fiind golaverajul din grupa. De asemenea, in meciul tur nu s-a inscris si nu cred ca va forta vreo echipa sa marcheze destul de repede.

Pronostic: Sub 2.5 goluri

Cota 1.46