Meciul zilei: Feyenoord - Napoli - 6-12-2017 - Raul Dezmirean


De la ora 21:45, Feyenoord primeste vizita lui Napoli pe stadionul De Kuip, in cadrul etapei cu numarul 6 din UEFA Champions League. 

Brigada de arbitrii va fi urmatoarea:

  • Michael Oliver – Centru
  • Stuart Burt – Asistent
  • Simon Bennett – Asistent

Feyenoord – Este ultima in aceasta grupa, cu nici un punct adunat dupa 5 etape. Avand in vedere ca tragerea la sorti nu a ajutat-o, era de asteptat ca rezultatele impotriva adversarilor din grupa sa fie atat de slabe. Diferenta de valoare dintre Feyenoord si celelalte adversare din grupa este destul de mare, iar pentru a recupera mingea, jucatorii apeleaza de multe ori la faulturi, care se lasa intr-un final cu cartonase galbene. Olandezii au incasat in fiecare meci disputat in UEFA Champions League cel putin 2 cartonase galbene.

FeyenoordJones – Nelom – Juste – Tapia – Diks – Vilhena – Ahmadi – Amrabat – Larsson – Berghuis – Jorgensen

 

Napoli – Este pe locul 3 in grupa, la 3 lungimi distanta de Sahtior Donetsk. Pentru a avea sanse la calificare, Italienii au nevoie ca Manchester City sa castige in Ucraina, iar ei sa castige in Olanda. Lucrurile sunt destul de complicate, dar Napoli inca mai spera ca Guardiola sa le dea o mana de ajutor. Maurizio Sarri a primit o lovitura pe ultima suta de metri, Insigne fiind indisponibil pentru acest meci decisiv din Olanda.

NapoliReina  Hysaj – Koulibaly – Albiol – Maggio – Hamsik – Diawara – Zielinski – Mertens – Callejon – Giaccherini

Avand in vedere ca Napoli are nevoie de victorie in acest meci, ma astept ca ei sa puna presiune pe echipa Olandeza. Cum spuneam mai sus, diferenta de valoare este foarte mare, iar jucatorii lui Feyenoord sunt mereu predispusi la cartonase galbene. Michael Oliver este un arbitru Englez, caruia ii place sa ofere destul de multe cartonase galbene. In ultimele 5 meciuri din campionat, a oferit 22 cartonase galbene. De asemenea, a arbitrat in UEFA Champions League 2 meciuri, Leipzig – Monaco, unde a oferit 5 cartonase galbene si Juventus – Sporting Lisabona, unde a oferit 4 cartonase galbene.

 

Pronostic: Feyenoord primeste cel putin 2 cartonase galbene

Cota 1.56 la UNIBET