Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din hochei - 29-03-2021 - Claudiu Hood

Meciul zilei din hochei are loc în Germania, prin evenimentul Schwenninger Wild Wings - Dusseldorfer EG, cu începere la ora 19:30. Vă recomand un pronostic cotat cu 1.72, folosind oferta operatorului 888Sport. Pariază Acum sau Profită Live!
Meciul zilei din hochei
March 29,2021
7:30 PM

Meciul zilei din hochei – 29-03-2021 – 888Sport

O cotă 1.72 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Schwenninger Wild Wings – Dusseldorfer EG este evenimentul evidențiat al zilei.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Schwenninger Wild Wings este cotată cu 2.00 la Winmasters, egalul este cotat cu 4.30 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Dusseldorfer EG este cotată cu 2.90 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 19:30!


Un nou eveniment evidențiat din Hochei ce vă poate fi cu folos!

Doar reușite în privința recomandărilor din hochei, rar am pierdut și anii trecuți sfaturile din hochei.

Un nou meci unde mă aștept ca golurile să fie multiple în cadrul evenimentului.

Mă aștept ca până în minutul 9:59 să avem prima reușită.

O nouă săptămână, un nou început!


Schwenninger Wild Wings – Dusseldorfer EG este evenimentul evidențiat al zilei.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online 888Sport, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Aici includem și ponturi pariuri antepost, care în ultima vreme atrag tot mai mulți români. Un punct forte important în alegerea acestei case de pariuri este aplicația pe care 888sport ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. O platformă asemănătoare celei de la Unibet!


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul