Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 31-03-2021 - Claudiu Hood

Meciul zilei din fotbal are loc în cadrul calificărilor pentru Mondiale, prin evenimentul Armenia - România cu începere la ora 19:00. Vă recomand un pronostic cotat cu 1.71, folosind oferta operatorului 888Sport. Pariază Acum sau Profită Live!
Meciul zilei din fotbal
March 31,2021
7 PM

Meciul zilei din fotbal 31-03-2021 – 888Sport

O cotă 1.71 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

 Armenia – România este evenimentul evidențiat al zilei.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Armenia este cotată cu 4.00 la Winmasters, egalul este cotat cu 3.30 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la România este cotată cu 2.05 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 19:00!


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de evenimente, minim două cornere între minutul 75 și fluierul final.

România mă aștept să nu piardă evenimentul și să avem cel puțin două goluri înscrise total.

Un combo x2 & 2+  ce consider că ne poate fi cu folos, astfel am putea bifa un nou eveniment evidențiat al zilei.

România nu își permite să piardă acest meci, mă aștept la un 0-2, 1-2, 1-1, în mod normal.


 Armenia – România este evenimentul evidențiat al zilei.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online 888Sport, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Aici includem și ponturi pariuri antepost, care în ultima vreme atrag tot mai mulți români. Un punct forte important în alegerea acestei case de pariuri este aplicația pe care 888sport ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. O platformă asemănătoare celei de la Unibet!


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe