Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 29-12-2020 - Claudiu Hood

Meciul zilei din fotbal 29 Decembrie vine din Scoția, din Divizia 1, prin Raith-Queen of South, cu start la ora 21:45. Un eveniment unde golurile nu vor lipsi iar Raith nu o să piardă, vă recomand o cotă 1.91 folosind oferta operatorului de pariuri sportive Betano. Pariază Acum sau profită live!
Meciul zilei din fotbal
December 29,2020
9 45 PM

Meciul zilei din fotbal 29-12-2020 – Betano

O cotă 1.91 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Betano. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 21:45

 Betano


  • Raith-Queen of South – este evenimentul evidențiat al zilei! Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

    O potențială victorie a celor de la Raith este cotată cu 1.57 la Sportingbet, egalul este cotat cu 4.45 la 888Sport iar o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 5.50 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


 


Numeroase evenimente evidențiate câștigate pe final de an vezi mai jos ultimele 7 reușite!


ponturi hood


Betano a urcat rapid în topul preferințelor pariorilor din România, principalele puncte de atracție fiind reprezentate de bonusul de înregistrare, de oferta foarte bogată a pariurilor sportive, inclusiv a celor antepost dar și datorită transmisiunilor sportive.

Bogăția ofertei nu se referă doar la numărul de evenimente, ci și la numărul de opțiuni pentru un eveniment, anumite opțiuni neputându-se găsi în altă parte. 


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul