Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal 29-04-2021 - Claudiu Hood

Meciul zilei din fotbal 29 Aprilie 2021 are loc în Europa League, prin Manchester United-AS Roma, eveniment unde golurile nu vor lipsi în mod normal. Vă recomand o cotă totală 1.90 folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Superbet. Pariază Acum sau Profită Live!
manchester united
Meciul zilei din fotbal
April 29,2021
10 PM

Meciul zilei din fotbal 29-04-2021 – Superbet

O cotă 1.90 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Superbet. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 22:00

 Superbet

Manchester United – AS Roma este evenimentul ce îl aștept cu mare interes. 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de șuturi sau goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Manchester United este cotată cu 1.55 la Unibet, egalul este cotat cu 4.45 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la AS Roma este cotată cu 6.55 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.

Categoric un eveniment unde vom avea goluri multiple înscrie, între 3 și 5.

Două cluburi ce ajung ușor în careul advers.

Două echipe ce generează multiple ocazii pe spațiul porții și execută numeroase cornere în meci.

O semifinală cât o finală de Europa League.

Hai cu golurile dragi prieteni,urmăritori încât să câștigăm un nou eveniment evidențiat.Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

Fiecare cotă are șanse mari de reușită, dacă analizați evenimentele individual.

O cotă 1.90 ce sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!ponturi hood


Casa de pariuri Superbet se numara printre operatorii de top din mediul offline care au incercat, si reusit, sa treaca in online. Oferta variata, dar si capacitatea de adaptare la cerintele clientului au facut ca Superbet sa-si pastreze statutul de “gigant” in domeniul jocurilor de noroc din Romania. In plus, Superbet a lansat pe piata si una dintre cele mai apreciate aplicatii pentru mobil, dotata cu multe functii interesante pentru utilizatori.


Interfata a fost mereu un subiect delicat pentru clientii Superbet. Ba chiar am putea adauga ca polemica e prezenta si astazi. Sunt inca utilizatori nemultumiti de faptul ca Superbet alege sa intreprinda lucrari frecvente de mentenanta, dar asta inseamna doar ca operatorul doreste sa ofere o experienta din ce in ce mai placuta jucatorilor.

Iar toata munca se vede in usurinta cu care poti sa navighezi pe site. Adaugarea selectiilor pe un bilet de pariuri multiplu se face lejer, doar cu un click pe varianta pe care o doresti. Partea extraordinara este ca iti poti face pana la 5 bilete in acelasi timp, ele fiind numerotate de la 1 pana la 5. Astfel, nu mai trebuie sa-ti stergi un bilet pentru a trece la urmatorul.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe