Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 28-02-2021 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei vine din Anglia, din Premier League, prin Sheffield-Liverpool cu start la ora 21:15. Vă recomand o cotă 1.70 folosind oferta Unibet, Pariază Acum sau profită live!
Meciul zilei din fotbal
February 28,2021
9 15 PM

Meciul zilei din fotbal 28-02-2021 – Unibet

O cotă 1.70 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Sheffield – Liverpool este evenimentul evidențiat al zilei.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Sheffield este cotată cu 8.50 la Winmasters, egalul este cotat cu 5.65 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Liverpool este cotată cu 1.43 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 21:15


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Liverpool are nevoie să genereze un meci productiv, se află pe locul 6, s-au distanțat primele 3 clasate și măcar să prindă locul 4 la finele sezonului!

Oaspeții nu își mai permit încă un pas greșit, mă aștept să înscrie minim 2 goluri în eveniment iar Sheffield să primească un cartonaș minim.

Liverpool are 14 pași greșiți deja, prin 7 egaluri și 7 înfrângeri suferite, în urma celor 25 etape încheiate.

Liverpool vine după 6 înfrângeri suferite în urma ultimelor 9 meciuri disputate, îmi e greu să cred că vor face un nou meci dezastruos.

Sheffield fără egal înregistrat în urma ultimelor 14 evenimente încheiate, cu 6 victorii și 8 înfrângeri suferite.

Sheffield sub rolul de club organizator vine după 7 înfrângeri și 4 victorii.

Liverpool sub statutul de echipă vizitatoare vine după 5 meciuri în care au marcat minim 2 goluri/eveniment, în urma ultimelor 6 deplasări efectuate.

Liverpool a reușit să înscrie 15 goluri în urma ultimelor 6 deplasări, se descurcă mai bine sub rolul de oaspeți.

Sheffield este lanterna roșie a clasamentului, ocupanta ultimului loc, dacă nici cu ei să nu înscrie goluri, atunci cu cine?

Ultimele 4 întâlniri directe au generat un golaveraj 9-1 pentru Liverpool.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul