Meciuri azi

Meciul Zilei - 25-11-2022 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei este reprezentat prin Olanda - Ecuador, cu start la ora 18:00. Vă recomand o cotă 1.62, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Pariază Acum sau Profită Live!


Meciul zilei din fotbal 25-11-2022 – Unibet


Bonusul acordat de către Unibet este de 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON la prima depunere +222 Rotiri Gratuite la sloturile EGT + un Pariu Gratuit cu funcția Creare Pariu de 22 RON

Promoția este valabilă în perioada 21 Noiembrie 2022 – 9 Ianuarie 2023.

1) Esti eligibil pentru bonus dacă:

– Nu ai un cont deschis la Unibet. – Ai cel puțin 18 ani. – Reședința ta este in România. – Prima ta depunere este de minim 25 RON.

Vezi Termenii și Condițiile

CUNOȘTI BONUSUL – ÎNSCRIE-TE – PLASEAZĂ – CÂȘTIGĂ


O cotă 1.62 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Olanda – Ecuador este evenimentul evidențiat al zilei 25/11/2022.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a olandezilor este cotată cu 1.84, egalul este cotat cu 3.70 și o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 5.30 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Unibet.Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓


  


Bilanț Noiembrie – 13-11

Bilanț Octombrie – 17-14

Bilanț Septembrie – 13-17

Bilanț August – 21-10

Bilanț Iulie – 24-7

Bilanț Iunie – 20-10

Bilanț Mai – 17-14

Bilanț Aprilie – 12-18

Bilanț Martie – 17-14

Bilanț Februarie– 21-7

Bilanț Ianuarie – 18-13

Câștigate – Pierdute


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 18:00!


  • Olanda – Ecuador – Ecuador execută minim 3 șuturi pe poartă! 

Selecționata Olandei cu multă șansă s-a impus cu 2-0 în fața selecționatei Senegalului, prin cele 2 goluri înscrise în min 84 respectiv 99.

Olandezii au lăsat impresia în prima rundă că se chinuie să șuteze pe spațiul porții!

Doar 3 șuturi pe poartă Olanda în meciul cu Senegal, deși au câștigat cele 3 puncte puse în meci, jocul nu a fost chiar impresionant pentru portocala mecanică.

Ecuador a învins în debutul competiției tot printr-un 2-0, într-un joc unde au întâlnit un adversar facil Qatar.

Qatar fără șut pe poartă cu Ecuador, selecționata Ecuadorului reușind doar 3 șuturi pe poartă deși ocazii și-au creat multiple.

În opinia mea Ecuador joacă mai cu entuziasm și mă aștept să execute minim 3 șuturi pe poartă și în acest meci și primim o cotă bună pentru acest pariu special – 1.62.

Un egal le-ar duce la 4 puncte pe ambele selecționate și dacă în celălat meci una din selecționate se impune ajunge la 3 puncte și vom asista la o rundă cu numărul 3 interesantă!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.
În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți!

Cotă 1.62 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet.Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Avem bucuria să îți prezentămși BETSHARE, funcția care îți permite să personalizezi și să distribui biletul tău la pariuri pe conturile de Social Media. Mondialul e momentul ideal să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare!

Cum funcționează?

  • În primul rând, trebuie să plasezi un pariu pe orice sport
  • Apoi accesezi secțiunea ”Istoric pariuri”, unde vei regăsi biletele tale, plus iconița BETSHARE pe care trebuie să apeși
  • Astfel vei avea posibilitatea să îți personalizezi biletul tău la pariuri cu diverse fundaluri, tematici, texte și emoji-uri.
  • După ce ți-ai stilizat biletul, apasă butonul SHARE pentru a salva imaginea în galeria foto, sau pur și simplu poți să o postezi direct pe Facebook, Instagram, Twitter sau WhatsApp.
  • Nu uita să ne dai tag nouă și prietenilor tăi, pentru a-i provoca!

 – U and Unibet – Claudiu Hood  –Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri