Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 25-02-2022 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei este reprezentat prin Arsenal U23 - Liverpool U23, cu start la ora 21:00. Vă recomand o cotă 1.54, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Netbet. Pariază Acum sau Profită Live!
Meciul zilei din fotbal
February 25,2022
9 PM

Meciul zilei din fotbal 25-02-2022 – NETBET

O cotă 1.54 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Netbet. Un meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Arsenal U23 – Liverpool U23 este evenimentul evidențiat al zilei 25/02/2022.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a echipei gazdă este cotată cu 2.25 la Winmasters, egalul este cotat cu 3.60 la 888Sport iar o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 3.10 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Ultimele 6 Luni

Bilanț Februarie – 16-8

Bilanț Ianuarie – 10-21

Bilanț Decembrie – 18-13

Bilanț Noiembrie – 14-16

Bilanț Octombrie – 17-14

Bilanț Septembrie – 16-14


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 21:00


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

O cotă 1.54 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Netbet.


Principalele puncte de atracție la Netbet România sunt reprezentate de bonusul de înregistrare, printre cele mai bune din România, de oferta foarte bogată de pariuri sportive, dar și de transmisiunile sportive, care pot fi văzute pe platformă. Numărul de promoții este destul de mare, reprezintă și el un punct de interes, Netbet punând accent nu numai pe cantitate, ci și pe calitate.

Fiind un brand care are licență în  mai multe țări din Europa, Netbet este destul de cunoscut nu doar pe plan național dar și internațional. În urmă cu ceva timp a fost unul dintre sponsorii echipei de fotbal FCSB și astfel a câștigat o reputație și mai bună, iar jucătorii de pe platformă au putut beneficia de multe oferte din această colaborare precum bilete la meciurile de acasă ale „roș-albaștrilor”.

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe