Meciuri azi

Meciul zilei din fotbal - 25-02-2021 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei vine din Europa League, prin Arsenal - Benfica, cu start la ora 19:55. Vă recomand o cotă 1.79 folosind oferta Unibet, Pariază Acum sau profită live!


Meciul zilei din fotbal 25-02-2021 – Unibet

O cotă 1.79 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Arsenal – Benfica este evenimentul evidențiat al zilei.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Arsenal este cotată cu 1.83 la Winmasters, egalul este cotat cu 4.00 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Benfica este cotată cu 4.50 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 19:55!


  •  Arsenal – Benfica – Ambele echipe marchează!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Încep prin a prezenta scorul înregistrat în manșa tur – 1-1.

Șase întâlniri directe au avut între Arsenal și Benfica, toate s-au încheiat prin GG.

Fie că a fost vorba despre meciuri disputate înainte de 2000, după 2011 sau recentul egal înregistrat prin 1-1.

Avem premise și în această manșă retur GG-ul să fie prezent, poate chiar până în minutul 70 sau de ce nu – să ne surprindă plăcut, printr-un câștig încă din prima repriză.

Tunarii în Premier League ocupă locul 11, greu sezon, greu, încă speră la locul consacrat (5), pentru acest obiectiv au nevoie să lege câteva victorii, până atunci au acest meci greu de disputat cu lusitanii de la Benfica.

Operatorii o dau ca favorită certă pe Arsenal, în opinia mea șansele sunt 50-50.

Arsenal vine după un meci greu cu Man.City, pierdut cu 0-1, cum se putea încheia și altfel acest meci, decât printr-o victorie a celor de la City ce au o serie nebună de victorii înregistrate în ultimele luni. Sterling a marcat în minutul 2 și nu s-a mai întâmplat nimic în meci, urâte scenariile acestea.

Arsenal cu 3 victorii înregistrate doar, în urma ultimelor 10 meciuri disputate.

Benfica vine după 5 egaluri în urma ultimelor 9 evenimente încheiate, nu este exclus să avem un nou GG cu X final, vom vedea cum se vor prezenta cele 2 cluburi la ora meciului.

15 goluri s-au marcat în urma ultimelor 3 întâlniri directe, sub rolul ce îl au în această manșă – Arsenal club organizator, Benfica rol de vizitatori.

Benfica ocupă locul 4 în Primeira Liga și își dorește măcar locul 3 să îl ocupe până la finele sezonului, până atunci au de disputat această manșă cu Arsenal, chiar dacă primesc o cotă 4+ la victorie, au șansa lor la calificare, nu este o echipă de neglijat.

Benfica vine după 3 egaluri, cu Farense, Arsenal și Moreirense, înainte de aceste 3 egaluri – reușeau două victorii cu 5 goluri marcate.

Rolul de club vizitator nu le pică mănușă, cu doar 3 victorii în urma ultimelor 11 deplasări efectuate.

Sunt totuși două cluburi vulnerabile în apărare, primesc goluri când nu te aștepți.

Fiind un meci cu miză, nici nu contează GG-ul înregistrat în Tur, ambele cluburi au jucători ce pot face diferența și nu pot porni decât cu gândul să înscrie cel puțin un gol în eveniment.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri