Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 22-06-2021 - Claudiu Hood

Meciul zilei este reprezentat printr-un eveniment din Maroc, prin Berkane - Wydad, cu start la ora 23:30. Echipa gazdă pornește ca favorită, mă aștept ca oaspeții să nu piardă iar golurile să nu lipsească. Să înregistrăm un nou succes împreună, Pariază Acum!
Meciul zilei din fotbal
June 22,2021
11:30 PM

 Meciul zilei din fotbal 22-06-2021 – 888Sport

O cotă 2.32 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Berkane – Wydad este evenimentul evidențiat al zilei 22/06/2021. 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Berkane este cotată cu 2.30 la Winmasters, egalul este cotat cu 3.15 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Wydad este cotată cu 3.80 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos! ⇓⇓⇓

888SPORTPoți plasa acest bilet la pariuri până la ora 23:30


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și  finalul evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Wydad primește o cotă peste 3.80 la victorie, operatorii de pariuri sportive nu o văd ca favorită însă în opinia mea – Wydad nu pierde acest eveniment și golurile total în meci nu vor lipsi.

Echipa gazdă ocupă locul 7, cu opt victorii, șase egaluri și opt înfrângeri și cu un golaveraj negativ 23-24.

Wydad este liderul la zi cu 14 victorii, 6 egaluri și doar 2 înfrângeri suferite și cu un golaveraj impresionant 41-18.

Primim o cotă foarte mare în opinia mea pentru un X2 și 2+. Oaspeții nu pierd evenimentul și se înscriu minim 2 goluri în eveniment.

La fel și ieri v-am sfătuit să jucați GG în Rusia-Danemarca și am avut o cotă exagerat de mare 1,97 pentru un eveniment unde ambele selecționate aveau capacitatea să înscrie.

Este un eveniment evidențiat ce are loc în Maroc, într-un campionat unde cluburile sunt susținute în număr mare de către suporteri.

În 3 Mai 2021 – Wydad se impunea cu 4-0 în urma ultimei întâlniri directe.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

O cotă 2.32 ce sper să vă fie cu folos, să vă inspire!

Să înregistrăm un succes împreună dragi prieteni,urmăritori! Marca 888Sport.Multă lume pariază la casa de pariuri online 888sport, una care dispune de destule avantaje. Cel mai important pare a fi varietatea ofertei. Până la urmă, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori, 888sport prezentând o ofertă peste medie.

Aici includem și ponturi pariuri antepost, care în ultima vreme atrag tot mai mulți români. Un punct forte important în alegerea acestei case de pariuri este aplicația pe care 888sport ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. O platformă asemănătoare celei de la Unibet!


ponturi hood


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul