Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 21-05-2021 - Claudiu Hood

Meciul zilei are loc în Danemarca, prin Helsingor-Silkeborg, cu start la ora 20. Eveniment evidențiat unde mă aștept ca golurile să fie multiple dragi prieteni,urmăritori. Să înregistrăm un nou succes împreună, Pariază Acum!
Silkeborg
Meciul zilei din fotbal
May 21,2021
8 PM

 Meciul zilei din fotbal 21-05-2021 – 888Sport

O cotă 1.82 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 20.

888Sport 


Helsingor-Silkeborg este evenimentul ce îl aștept cu mare interes. 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de șuturi sau goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 4.55 la Unibet, egalul este cotat 4.00 cu la 888Sport iar o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 1.70 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.


 


Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

O cotă 1.82 ce sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!ponturi hood


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul